Ledsen i hjärtat =(

Jag har mått väldigt väldigt dåligt de senaste dagarna! Men det känns som att jag hade dessa ledsna känslor framför mig och de va tvungna att komma fram. Nu vet jag hur det är att vara så ledsen att man inte orkar vara trevlig, inte orkar höra av sig till folk. Jag har inte ens orkat vara mig själv. Men jag brukar alltid säga till Melvin att "Efter man varit ledsen så blir man alltid glad igen!" Stämmer det? Jag tror det! Men jag tror att man "måste" bestämma sig ibland i livet. Man måste välja att leva. Hur svårt det än är ibland och även när själen mår så dåligt. Helst vill jag inte berätta att jag mår skitdåligt, för jag vill inte få oförstående kommentarer. Och jag menar inte att jag är den enda i världen som mår dåligt, absolut inte! Jag vill bara skriva av mig, och det har jag gjort nu.

Emilia - Big big world


MYS Fredag

Idag är det fredag och min och Melvins mysdag. Den dag i veckan då bara jag o han hittar på nåt mysigt. Idag har vi hälsat på farmor o farfar. Imorse åt vi frukost, hembakat bröt och oboy för Melvins del och samma för min del fast kaffe då =) Sedan cyklade vi o hälsade på farmor o farfar! Där fick vi middag. Jättegott va det! Pannbiffar och potatismos o ketchup, gott!! =) Det va verkligen jättegott att bli bjuden på middag *tusen tack* Så fick vi glass till efterrätt, Melvin tog väl kanske tre portioner! ;) Han älskar glass. Vi ställde cyklarna där och tog bussen hem.

Nu sover lill-killen och jag sitter här o grubblar på allt möjligt.
Hoppas ni har en mysig fredag!

Fredag igen!

Då va fredagen här igen. Fredagar och lördagar e bäst, söndagar sämst! :)
Just nu sitter jag med en liten nyvaken Melvin här :) Han sitter i mitt knä med sitt täcke runt sig o myser och skrattar åt mig när jag skriver! =)

Igår eftermiddag var jag helt slut. För på förmiddagen hade vi första lektionen i företagsekonomi, det verkar intressant. Men jag va trött i huvudet redan efter den lektionen, men då va det bara att gå hem och börja med provet i psykologi. Tyvärr var provet på fem timmar, det blev att skriva fem uppsatser varav en timma på varje. Det va nåt av det svåraste arbete jag gjort.Inte för att det va så svåra frågor, utan för att jag inte fixar att sitta och bara skriva och skriva och tänka så intensivt i så många timmar. Så vi får se vad resultatet blir men jag får nog tyvärr göra om det eftersom jag hoppade över en hel fråga av fem frågor, inte bra alls! Men jag kan inte svaret så så var det nu! De andra fick sina csn:pengar igår tror jag det va! Jag får mina när jag bllir godkänd på psykologin och det är BARA det där provet kvar nu.
Melvin va på dagis från 8 till 16 igår! För första gången han var på dagis en "heldag". Kändes jobbigt att ha honom där så länge, varför vet jag inte. Är nog bara jag som är känslig.. Han hade haft det hur roligt somhelst med sina kompisar och han har  världens gulligaste killkompis, det värmer i mitt mammahjärta!

Nu e de dags att starta dagen me lite städ o disk ;) Ha en mysig fredag!


Kärleken kommer inte gratis!

Och nu menar jag inte att kärlek kostar pengar! Det hoppas jag att ni förstår! =)

Jag menar att om man vill vara tillsammans med någon så kostar det tid, känslor och man måste finnas där. Man kan inte bara stänga av och tro att allt ordnar sig, för det gör inte det. Men måste finnas där för den andra personen, och det kan hända saker i livet. Hemska och fruktansvärt sorgliga saker som gör fruktansvärt ont. Förluster som blir till en prövning. Klarar alla par det? Svaret på den frågan vet inte jag iallafall.. =(


Mitt i veckan :)

Onsdag idag och mitt i veckan. Är så skönt nu när söndag,måndag och tisdagen passerat. Jag gillar mest den senare delen av veckan, onsdag och frammåt:)

Jaja, idag har Melvin varit på dagis till klockan 14. Han lekte så lugnt o fint i det lilla köket när jag kom. Han hade dukat och lagade mat :) Min fina söta älskling. Han ville först inte gå med mig hem, men efter att jag mutat honom lite med att vi ska hälsa på farmor på fredag så kom han med hem iallafall ;)

Här hemma är det bara plugg o trista skriv-uppgifter som gäller! Men en sak är positiv och det är att jag fick godkänt på uppsatsen jag skickade in i söndags. Och IMORGON ska jag göra slut provet också, och fixar jag ett G då me, så är jag godkänd på psykologin, vilket då betyder pengar från CSN =D

Imorgon blir det att vakna tidigt då det är skola och dagis för vår del! På förmiddagen ska vi ha första lektionen i företagsekonomi A, spännande! Det låter svårt tycker jag, men vi får väl se vad jag tycker imorgon efter första lektionen.

Vi hade första lektionen i tisdags då vi även fick träffa vår "klass" och då även presentera oss. Det kändes jättenervöst men det gick allt bra :) Är så skönt att jag och Anna-Lena känner varandra sedan innan, så är det ju så roligt att få träffa henne så ofta och promenera från och till skolan tillsammans!

 

Annars händer det inte mycket mer idag. Jag hoppas bara att Markus kommer hem från jobbet snart för jag skulle behöva fixa lite saker som inte hinns med imorgon eller på fredag. Men men, tydligen är detta en lång dag för honom. Får hoppas att han orkar skjutsa mig sen när han kommer hem!

Hoppas er dag varit bra!Kram


Eminen ft. Rihanna - Love the way you lie


MYS Fredag!

I FREDAGS hade jag och Melvin det SÅÅ mysigt!
Vi tog en bussutflykt. Kikade i affärer. Så gick vi och köpte lite fika och satt och tittade på båtar och fikade.

Mammas älskling åker buss


Och efter ett par minuter så somnade han :)


Det blåste och Melvin var glad =)



Vi köpte en ny ryggsäck till Melvin, en jättesöt som han valde alldeles själv!


Melvin i bilen påväg hem =)


Min och Melvins torsdag!

I torsdags så var Anna-Lena här med hella sin familj. Vi hade det jättemysigt!
Älskar att se den blicken och hur det lyser av lycka om honom när han leker med andra barn!
De gjorde pärlhalsband till varandra, så åt vi glass me strössel o chokladsås =)
Så såg de på film.

Underbara ungar! =)


Tillbaka igen =)

Äntligen kan jag blogga igen! I fredags kväll när jag satte mig här så var internet borta och jag kunde inte koppla upp mig, men i söndags eftermiddag fick jag tillbaka internet igen! Och då hade jag uppsatsen att skriva, så jag fick skickat in min uppsats i psykologin, samt gjort närvarouppgiften. Nu har jag förhoppningsvis "bara" provet kvar som ska göras på fredag.


Fredag! :)

Då var äntligen veckans bästa dag här! Det gillar vi! Förutom att jag känner mig jättestressad och önskar så att jag vore färdig med min uppsats. Måste dock prata med min lärare för lite råd. Jag skriver nu om en karaktär i en film. Man ska välja en karaktär i en film som man ska analysera utifrån de olika psykologiska teorierna. Och jag har "bara" gjort utifrån Freuds teori om personlighetens uppbyggnad. OCH problemet är att jag nu mer eller mindre "kört fast" i mitt arbete. Det blir hela tiden så jävla svårt! =( Och jag blir irriterad!! Jag skickade in min förra uppsats som var 14 sidor,jag hade slitit som bara den för att få ihop denna uppsats. Och vad tror ni jag får för betyg då? Jag fick G+, och det känns väl okej så men om den stora uppsatsen gav ett godkänt betyg och inte mer, då kan ni ju tänka vad jag får på den uppsats jag nu ska skicka in, där jag kanske kommer upp i 5 sidor om jag har tur. Sedan så tycker jag att det är alldeles för SVÅRT och det ställs för stora krav, detta är en kurs u psykologi A, det är ju inte precis så att jag utbildar mig till psykolog på högskolan eller så!
Melvin är hemma idag och om jag inte leker med honom så river han vardagsrummet.
Hmm, jag ska se till att alltid ha fredagen fri från studier i fortsättningen, bättre att slita ordentligt måndag till fredag när han är på dagis.

Nu har jag skrivit av mig lite här, så nu är det dags att skriva klart och skicka in! Så får vi se hur det går!


Första dagen på dagis efter sommarlovet!



Imorse va det dags att gå tillbaks till vardagen igen!
Även vädret har gått från sommar till höst. Jag ÄLSKAR hösten!! Men vet ni en sak till? Jag älskar alla årstiderna, för det är ju så bra att vi har 4 olika årstider, alla har sin charm! Men iallafall så kan jag erkänna att jag mådde faktiskt riktigt bra imorse. Är så stolt över min fina Melvin! Han har blivit så stor nu! Han packade ryggsäcken själv o la i extrakläder. Vi tog vagnen till dagis och där möttes vi av gamla och nya ansikten. Två av fröknarna är inte kvar på avdelningen vad jag förstått. La dit lite nya ombyteskläder och ska även fylla i nytt schema för hösten. Nu ska han vara där lite fler timmar, oh min lilla plutt börjar bli stor på riktigt nu ju! Men det är bara roligt,men lite sentimentalt också.. ;)
Det gick bra att lämna honom iallafall, de skulle läsa massa nya böcker och ha roligt. Är så lyckig att mitt hjärta är och leker o har skoj! Han frågade mig flera gånger om de ska sjunga ja må han leva för honom nu, eftersom han fyllt år :) Vi får väl hoppas på att de har gjort det idag då! :)

När Melvin kommer hem ska vi laga spagetti & köttfärssås, sedan blir det en promenad som vanligt. Och ikväll blir det tv lika always ;)

Det jag hunnit me idag medans han vart på dagis är att plugga. Jag har startat me min sista uppsats, och kommit igång, ska skriva så mycket jag bara kan och orkar idag (ikväll när Melvin lagt sig) och imorgon när han är på dagis. Så ska jag renskriva och maila iväg det på torsdag. Tiden när jag är med Melvin så vill jag ägna mig till störst del åt bara honom!


Kärleksmums-muffins! :)

I söndags efter en promenad så bakade jag och Melvin kärleksmums som det heter, men vi gjorde i muffinsformar istället. Han blev jätteglad för att vi skulle baka.
Här får ni se en bild på oss när vi äter upp smeten :) Hihi



Muffinsarna står i ugnen, och här är resultatet:

Fina va?
Ja det blev ju fler än bara 3 stycken naturligtvis! :) Men vi la upp fint på en tallrik för at visa er! ;)
Dom va iallafall jättegoda!

 


Saknar min graviditet och Vanessa!

Godmorgon Måndag!
Denna veckan som dagis startar igen efter sommarlovet. Jag tror att Melvin tycker att det ska bli skoj att busa med sina kompisar igen! Eller jag VET att han tycker det! :)

Jag läste om graviditet och förlossning förut,på en blogg som är skriven av en annan mamma och gud vad jag saknar Vanessa och tiden som var fylld med längtan och förhoppningar v

De två mest underbara personer för mig är mina två barn Melvin & Vanessa.

Min lilla dotter som inte fick komma till oss levande, av någon orsak?! Varför det slutade så, det får vi inte svaret på. Jag vet bara en enda sak, och det är att jag älskar både min son och min dotter mest av allt! Så är det föralltid!

Jag älskar dem lika mycket men eftersom Vanessa är en ängel så kan jag inte visa det på samma sätt som jag skulle kunna göra om hon hade varit här. Men jag försöker hela tiden finna nya sätt att känna hennes närvaro, och jag vet en sak som är het fantastisk! Jag vet att hon finns med mig och att hon alltid kommer att finnas med mig, tills vi ses igen v


Här låg min skatt i magen och allt var bra



Här är min prinsessas grav på hennes dag då hon skulle fyllt 1 år!

Behöver jag säga hur ofattbart ont det gör??

 

Älskar dig, vi ses igen! Puss o kram


Helgen :)

Detta var sista lediga helgen för mig och Melvin. Men i fredags så hade jag en riktig plugg dag. Jag har haft en mysig sommar med min lilla älskling! Markus har jobbat och vi har varit hemma hela sommaren. Eller iallafall hela juli månad, och halva augusti, en dyrbar tid tillsammans med älskade Melvin. Vi har gjort en del mysiga utflykter under sommaren. Bl.a varit på liseberg, åkt buss, varit och badat, åkt båt, ätit frukost vid havet o massa mer. Så har vi haft många sköna dagar då vi tagit dagen som den kommer, promenerat i skogen och pratat, varit på lekplatsen och gungat, bakat kakor o bröd o bullar, cyklat m.m


Melvin njuter av de sista dagarna på sommarlovet ;)


Älskar DIG min söta gulliga unge!


Godkväll!

Söndag kväll =/ Sommaren börjar gå mot sitt slut. Melvin börjar dagis igen på tisdag. Jag börjar skolan veckan därpå! Men jag studerar ju nu me. Men då börjar det på ett helt annat sätt. Nu är det ju en kurs som jag läser upp, det vill säga 50 poäng. Till hösten (om en vecka) börjar min utbildning och då blir det på heltid, 400 poäng! Men det ska bli spännande, väldigt spännande!

Dagen idag har varit som en vanlig söndag. Men dagen började med sovmorgon för min del för en gångs skull! Å så underbart det är att få ligga o dra sig hur länge somhelst ibland!
Dagen fortsatte med frukost, kaffe!! Sedan tog vi en tur till en gård där de har sommarcafé o man kan titta på djur o.s.v på sommaren, men nu var det stängt på cafét för säsongen.
Det va iallafall mysigt. Vi såg hästar och så promenerade vi i skogen o tog lite bilder också, så mysigt att ha som minne!

Tittar på hästarna

Jag och Melvin på promenad!


Jag och min lilla Maja



BUS ungen ville inte ha skor på sig fick han för sig!
Men det var han allt tvungen att ha iallafall! :)

Nu blir det filmkväll!


Vanessas minnesstund

I söndags den 8 augusti klockan 9:40 så hade vi en minnes stund för älskade och saknade Vanessa! Klockan 9 så åkte jag till graven med mina föräldrar och bror.. Vi åkte först till affären för jag ville köpa rosor och lägga på graven men då de hade ej rosor så jag åkte dit utan då. Så vi åkte till Vanessas grav, och när klockan blivit strax efter 9:30 så tände jag ljuset som jag hade gjort fint med hjärtan o så :( Ljuset brann och vi pratade om hur det var den dagen då hon föddes.. Sedan efter en lång stund på kyrkogården åkte vi hem. Vädret denna morgon var molnigt, för att sedan övergå i regn. Den dagen hon föddes var det så fint väder. På morgonen den dagen så var himlen alldeles blå utan ett enda moln, och soligt var det..

Senare på dagen så åkte jag, Melvin och Markus till graven och gjorde det fint.

Ibland är livet fruktansvärt hemskt!


Melvins födelsedag!

Tidigt på morgonen den 6 augusti så stod jag upp innan Melvin vaknat. Passade på att göra en kopp kaffe, och vakna till lite i lugn o ro innan födelsedagsbarnet vaknade. Så vaknade han och jag låter bilderna berätta lite också:


Älsklingens födelsedagsfrukost =) Han blåser ut ljuset alldeles själv.


En glad prins får sina presenter!

Han fick (av oss) en docka, ett pussel/spel, pärlor som man kan göra halsband av, en huvtröja, sju par sockar, en tunnare långärmad tröja, en stickad tröja, ett pussel som föreställer en klocka så att han ska lära sig klockan ;) Så fick han filmen cars eller bilar som vi säger här hemma som han önskat sig och tjatat om i veckor, om inte månder! :) Hmm,vad fick han mer? Så fick han ju sin allra första cykel som han fick i juni som en tidig födelsedags present.
Iallafall, efter presentöppning så ville Melvin se på sin efterlängtade film som han fick.  Och självklart fick han det! Jag hade även massor att göra och förbereda inför kalaset..:)

Nu kommer det fler bilder :)

Jag och Melvin förbereder för kalas, det är tomt i köket utan köksbordet som vi ställt in i tv:rummet så att vi alla ska få plats att sitta i samma rum.


Melvin dukade alldeles själv! *duktig*




Tårta nr 1. Bottnar: vanlig sockerkaksbotten
                Fyllning: Vaniljkräm + Ahlgrensbilarfluff
               "Dekoration": Neverstop och blå glasyr och ett 3 års ljus :)

Första gången jag gjort tårta, och ärligt talat så blev jag nöjd med båda tårtorna, de blev goda :)

 


Tårta nr 2: Bottnar: Choklad
                 Fyllning: Hallonmousse + dumlefluff
                 "Dekoration": Blå glasyr, neverstop, ahlgrensbilar, dekoration som man kan äta och chokladsås :)

Tårtorna är kanske inte så fina så, det har jag inte sagt heller! ;) Men det var väldigt spännande att mixa och så med olika smaker, blev väldigt intressant att testa sig fram själv, och det blev en otroligt god blandning med hallon och choklad!


Sedan, klockan 17 så kom våra gäster :)


Melvin ska blåsa ut ljuset på tårtan! :)

Vi sjunger "ja må han leva" och jag apploderar?? haha :)



Melvin blåser ut ljuset på tårtan v




Vill inte lägga upp fler bilder eftersom jag inte frågat de som är med om det var okej att jag la upp bilderna här, Men hoppas att det inte gör något att jag gjorde det.

Hursomhelst så hade vi en fin dag. Melvin fick massor av roliga presenter och han fick leka med sin kompis Felicia och de två hade jätteroligt. Felicia fick hjälpa Melvin me att öppna presenter. Och Melvin fick kakor av morfar som han delade med Felicia v gull-ungar! Han fick fina kläder, en batman-dräkt, en snurra eller vad det kallas, rolig va den iallafall :) Han fick en bil, böcker, målarbok, en bok med klistermärken, modell lera, en boll och en grävskopa som nu står i sandlådan, mycket omtyckt! :) Han fick massa annat också, kommer dock ej på allt nu när jag inte har det framför mig. Just det, av mig fick han ju också "Lilla gubben hästen" från Pippi, och det blev en favorit, han sover med sin häst, lilla älsklingen!

Tack till alla som hjälpte till att göra min sons födelsedag till en rolig dag! Och tusen tack för alla jättefina presenter!

 

Nu ropar sängen mitt namn hör jag :) Dags att krypa ner och sova! :) Godnatt!


Jag är så trött!..

Skrev ett inlägg igår om Melvins födelsedag med blev avbruten mitt i skrivandet av en mammig liten pojke som ville att jag skulle sitta vid hans säng tills han somnade v Så då fick jag ju sitta där en stund.

Just nu så är jag så trött så att jag väljer att skriva lite senare.

Då kommer jag att berätta om helgen som är nu. Det har varit mycket denna helgen. Detta är helgen då båda mina barn fyller år. Melvin har nu fyllt 3 år och vi har haft kalas( som ni vet nu). Så idag är det min lilla Vanessas 1 årsdag, hon skulle fyllt 1 idag, lilla älskade dockan!! :( Så jag och min familj har en minnesdag idag. Vill ha lugn och ro hela dagen idag, så jag återkommer när jag känner för det, och när jag är utvilad, för nu känner jag faktiskt hur trött jag verkligen är! Kram till er alla!


MELVIN 3 ÅR!!!


IDAG för 3 år sedan så föddes en liten prins på Näl i trollhättan. Det var och är den lyckligaste dagen i hans mammas och pappas liv. För han förändrade sin mammas och pappas liv, han gjorde deras liv till någon fantastiskt och underbart! Han är ett mirakel! Redan från första sekund så blev han mammas STORA kärlek i livet, och pappas också! KÄRLEKEN föddes, och livet fick en helt ny mening!


Nu 3 år senare så har prinsen hunnit bli 3 år! Och vi älskar honom så att vi tror att vi spricker av kärlek snart!! Men en sak är sann när man tänker på kärlek! Det finns plats för hur mycket kärlek somhelst i hjärtat!
VI ÄLSKAR DIG!


ALDRIG blir du glömd, min prinsessa i himlen




Ingen förstod vart Du blev av
men fast Din vagga är en grav
tror jag Du fann en öppen dörr
som barnen gör
Till rum med änglar att få se
dom lär Dig leka, ser Dig le
Åh - om jag kunde vara med!
Det är Dig jag älskar

Det är Dig jag älskar!
Och en gång skall tystnad
ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Ingen är vackrare än Du
för Du har himmelsk klädnad nu
Du som är mammas sorg och skatt
jag ber i natt
När Du hör vita vingars sus
be att två änglar tar ditt ljus
ner till min mardröms mörka hus
Jag vill alltid älska!

Jag skall aldrig glömma
Och en gång skall tystnad
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns Du nånstans gömd
Aldrig blir Du glömd
Inte ett enda barn
fick förgäves liv nån gång

Det är Dig jag älskar
Det är Dig jag älskar
Och en gång skall tårar
få ge upp för sång
Då skall min tunga
få ny kraft att sjunga
att inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Bortom allt jag drömt
finns Du nånstans gömd
Aldrig blir Du glömd
Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

Jag vill alltid älska -
aldrig glömma -
jag vill alltid älska dig!

Inte ett enda barn
får förgäves liv nån gång

SAKNAR DIG & ÄLSKAR DIG FÖREVIGT!Pussar o kramar från din MAMMA som tänker på dig varje dag o varje natt

Bakat bröd med Melvin =)

Idag hoppade vi över promenaden som jag hade tänkt att vi skulle ta. Orkade heltenkelt inte me det idag. Vi var hemma istället och vi bakade bröd, Melvin och jag! Han tyckte att det va jätteroligt och då blev jag glad, kändes så mysigt :) Vi bakade frallor, och jag blev riktigt stolt över våra små frallor, så duktiga vi var! :) Melvin tycker att det är så häftigt att man först kan röra ihop en deg, som sedan efter en stund i ugnen blir bröd, eller bullar eller en kaka :)
Så var vi ute en stund också, härligt väder att vara ute och leka i.
Melvin körde sin bil och jag gick med Maja.
Vi saknade att ha någon att umgås med idag.. Trist att man inte har så många att hitta på saker med längre, men men..
Så gick vi in, lagade mat. Idag blev det korv och pastaskruvar, det uppskattades. Melvin sa både tack för maten och att det var gott! :)
Så har vi sett på Bolibompa och myst tillsammans i soffan, hjärtat satt i mitt knä.
Vid kvart över 7 så somnade han och jag satte mig för att plugga lite. Har en uppsats som ska vara inlämnad denna veckan, så det blir att göra klar den o så imorgon o på onsdag, på torsdag blir det att fixa o greja inför kalaset!
O nu är det dags att gå o lägga mig! Hörs imorgon!Kram


Mamma Camillas frisör salong,hihi =)

Förra veckan så fick jag ett infall att jag skulle klippa lite i Melvins hår,hihi! Nej men jag ville faktiskt klippa lite på luggen bara. Önskar att jag var en expertfrisör som skulle kunna klippa min son så som jag vill. Men det är ju så svårt. Är svårt att förklara. Melvins farmor är frisör men när jag ska förklara hur han ska ha håret så har jag svårt att beskriva hur jag menar. Men men om jag hittar en bild i nån tidning så ska jag visa den. Förra året runt hans två årsdag så klippte jag honom faktiskt själv och jag blev faktiskt nöjd. Han såg så söt och ändå lite tuff ut, lite mode känsla över det hela tyckte jag, meeen vad tror ni händer?? JO, hans farmor passade honom och skulle "bara" jämna till håret lite UTAN att jag sagt att det va okej, så där försvann ju den frisyr som jag hade gjort :(

Vi hade det iallafall så mysigt häromdagen när vi lekte frisörsallong och jag klippte lite på Melvins lugg bara, den började bli lite lång. Han va så söt och sa hela tiden "klippa meeera mamma" ;) Så kammade han sig och tittade sig i spegeln =)


Fortsättning på uppdatering ;)

NU har man en stund för sig själv, för nu ligger min prins och sover så sött i sin säng :)
Markus kom hem från jobb för en stund sedan, han åt mat och jag åt lite kvällsfika.
Har pluggat lite också, o nu ska läraren få se på uppsats här!! ;P

Funderar på vad vi gjort mer förra veckan. Så kom jag på att vi har promenerat en hel del i skogen, så mysigt!
Och i fredags bestämde jag och Melvin oss för att vi skulle ta en busstur till Markus jobb! Men innan vi gick till hans jobb så kikade vi i affärer och jag köpte klänningen jag pratat om och viljat ha men inte vågat köpa eftersom min ekonomi ej tillåter shopping just nu! Men men, jag ville ha den och jag köpte den! Tycker faktiskt att jag förtjänade att köpa något till mig! Så de så! Ni ska få se bild, men inte idag. Men jag ska ha på mig den på fredag på MELVINS 3 ÅRS-DAG!! Världens viktigaste dag =)
Iallafall så hade jag och Melvin en mysig dag, efter shoppingen så gick vi till ICA och köpte drick-yoghurt, kanelbulle och lite annat som vi behövde ha med oss hem. Vi promenerade en stund och Melvin tyckte inte om drick yoghurt, men han tyckte om sin kanelbulle =) Vädret va regnigt men det var mycket folk ute.


Tack för att du finns min lilla fina älskade Melvin! v


Uppdatera ;)

Ligger lite efter me bloggandet! Men här kommer lite uppdatering om vad vi haft för oss :)

Förra veckan så va mina föräldrar här och hälsade på, närmare bestämt på onsdagen, om jag inte minns fel. Dagarna är så lika varandra nu på sommaren när vi är lediga så jag blandar ihop vilken dag det är! :)
Iallafall, den dagen så bestämde jag mig för att laga massa mat och bjuda dem på och också att frysa in. Är så bra att ha typ köttbullar o.s.v i frysen som man bara kan ta upp o göra potatis eller vad man nu vill ha, de dagar då man har annat att göra än att laga mat. Så det blev köttbullar och pannbiff! Och jag tycker att de blev goda. Det tyckte min prins Melvin också!! *glad*
Vi bjöd även mina föräldrar på middag.
Efter maten så fikade vi och sedan så åkte vi till skoaffären och jag FICK nya skor av mina föräldrar, så supersnällt alltså!! Tusen tack kära föräldrar. Så nu har jag de skor jag önskat mig ett tag men som jag hade tänkt köpa nästa månad, men nu har jag dem nu istället!


Mina nya Nike skor som är de bekvämaste skorna jag haft tror jag! Så sköna att promenera i!

Nu drar min lilla son i min arm här, han vill leeeka, så då är det väl bara att leka en stund då :)
Senare idag blir det låååångpromenad! Ska blir skönt!

 


RSS 2.0