Ny kamera

Ska försöka komma igång med att skriva här igen. Tycker ju om min lilla blogg!
Vad har vi haft för oss idag då? Melvin har varit på dagis, efter dagis åkte vi och handlade. Sedan åt vi lite när vi kom hem, sedan va det nästan läggdags.

Vi har köpt ny kamera nu, så nu kan jag äntligen ta bilder igen! Denna kameran e mycket bättre än den förra. Det är en samung, rosa är den också, jättefin och den tar fina bilder.


Deppig

Har inte bloggat på ett tag nu, har tänkt göra det men jag mår inte alls bra. Har mått väldigt dåligt sedan i fredags. Varför är ingenting som jag kan skriva ut så, det jag kan skriva är att mitt hjärta känns som någon har kastat ner det på marken och trampat på det. Jag känner mig så fylld av hat. Och det är inte bra. Jag är ingen person som brukar hata. Aldrig. Ser bara ingen lösning på mitt liv just nu. Behöver massa positiv energi, vet bara inte vart jag ska hitta den! Det finns faktiskt bara en enda person som vet hur jag känner.

Jag vill bli lycklig!Det är det enda jag vill och önskar!


Musik :)

Här sitter jag och lyssnar på musik :)
Melvin e hos farmor o farfar nu, jag och Markus har varit på rastaurang idag. Och ikväll ska vi träffa kompisar, ha skoj och umgås! Känns roligt!
Så nu ska bara Markus fixa till sig så ska vi åka snart.
Vad ska ni göra ikväll?
Ha en bra kväll!

Att vara modig!!

Idag var jag o Melvin uppe tidigt, som vanligt då! Han åt frukost, välling och en smörgås blev det idag. Jag själv drack en STOR kopp kaffe. Sedan klädde vi på oss, gick ut o rastade vovven, sedan traskade vi iväg till dagis! Idag så gick det kanon, min lilla prins va så underbar! Han o fröken vinkade så sött till mig från fönstret. Och jag va så fräck att jag lämnade lite tidigare idag, hoppas det inte "gjorde något".

När jag kom hem åt jag frukost, sedan har jag varit modig o sökt jobb! Jag ringde faktiskt tillbaka till stället jag jobbade på tidigare, jag va vikarie där innan vi flyttade härifrån för tre år sedan. (Jisses,vad tiden går!!) Jag ringde iallafall först dit men chefen var ej anträffbar, så jag passade på att ringa även ett annat ställe, fick som svar att jag ska skicka in en ansökan o berätta om mig o så. Så ska jag även söka en natt-tjänst. Nu är det bara att hoppas hoppas att även jag ska kunna få jobba lite nån gång! Tycker att jag själv är väldigt duktig o stark,om jag får säga det själv. Jag är inte så rädd av mig längre som jag va förr! Keep it up!

Nä mina vänner, nu ska jag fixa lite här hemma, sedan fortsätta mitt jobb sökande & även söka till högskolan!
Imorgon är det dags att gå till arbetsförmedlingen o träffa min handläggare..Hoppas att det kommer gå bra det me. Efter det ska jag bara slappna av och längta till fredag!*pust*


Melvin när han va bebis <3Love you Love you,mamma älskar dig min prins!


Trötthet!

Denna helgen har jag varit så trött som jag vet inte vad! Shit, känns som jag inte ens kan tänka, så trött är jag! Helt konstigt. Men det går nog över. Vet vad jag behöver, jag behöver prata med en vän!.. Men det ska jag göra imorgon också.
Har ni kännt känslan nån gång av att hjärnan liksom inte vill tänka. Jag har inte kännt såhär många gånger i mitt liv, men nu så vet jag inte vad det är, men min hjärna känns helt trött.
Behöver nog skratta lite! Så ikväll blir det solsidan :) Tycker ni om den serien? Det gör jag iallafall, verkligen! :)

Idag har vi ätit potatisgratäng & kyckling. Så har vi städat lite, men bara lite. Så har jag tvättat en maskin och vikt o lagt in lite tvättade kläder. Så har vi varit ute på en promenad, Melvin gick själv hela vägen, så stor han börjar bli! <3 Sedan tog vi en biltur och köpte en ny film till lilla prinsen, Tåget Thomas :) , så kom vi hem, åt lite kvällsfika, såg på Melvins nya film. Nu håller Markus på o nattar honom.
Så kommer min hund Maja hem ikväll också. Hon har varit hos Melvins farmor & farfar ett tag nu, i typ en vecka, nu saknar jag mitt gostroll så Markus ska åka o hämta hem henne ikväll :D  Så imorgon ska jag o Melvin ta en promenad me Maja, ska bli riktigt roligt att få hem henne igen. Men det är skönt me lite avlastning också.

Ha en bra kväll!


Maja <3


Promenad i solen!

Igår var vi somsagt i Hällevadsholm hos mina föräldrar o hälsade på. Först fikade vi lite, sedan tog jag och Markus en lååång promenad i solen. Alltså,det va riktigt mysigt att promenera där. Vi gick en väg som är ganska lång, så på vägen så går man förbi min morfars gamla hus. Där som han bodde när han levde <3 Min morfar gick bort i augusti 2002 i sjukdomen cancer, saknar honom enormt och önskar att han kunde leva och bo där så att jag o Markus o Melvin hade kunnat gå och hälsa på honom. Han bodde på en gård och hade häst och får o katter. Skulle kunna skriva en hel sida om bara honom. Hursomhelst så är han saknad!

Det var så mycket snö när vi gick, vi kunde gå på skaren och jisses vilken fin solbränd färg jag fått i ansiktet när vi kom in sedan, och när solen kommer fram så kommer även mina fräknar fram, det är lite konstigt för innan jag blev mamma så hade jag inte så mycket fräknar vad jag minns! Men när jag blev gravid med Melvin så fick jag fräknar såfort solen kom fram o det blev sommar, undrar om det kommer bli så i sommar me :)

Idag blir det en lugn dag, en promenad senare idag. Och nu ska vi äta. Markus har lagat mat till oss, det blir potatisgratäng och kyckling,gott!

Skriver mera senare. Kram


God morgon!

Har varit uppe sedan halv 7 imorse. Idag ska vi åka hem till mina föräldrar, så att de får leka med Melvin en stund. Melvin längtar ju efter dem o de längtar efter att få träffa honom. Så ska jag ta världens längsta promenad, nej nu överdrev jag allt. Men en lång promenad i den fina solen. Det behöver jag.
Nu ska vi åka :) Ha en underbar dag!Kram

Fredag, the best day!

Idag e det fredag för er som inte visste det ;) Hehe,men det vet nog de flesta av oss i o för sig:)

Igår när M hade kommit hem från jobbet så åkte vi o shoppade lite. Jag och Melvin shoppade våra saker o Markus gick i sina affärer. Iallafall så va vi på apoteket, och sedan va vi inne på Gina Tricot och kollade. Jag köpte en grå tunika me fina knappar och leggings. Tyvärr så är min kamera trasig så jag kan inte ta bilder längre!:(
Sedan gick vi in på bokia och jag köpte 4 st pocketböcker som jag ska läsa. Så bra böcker hittade jag. Men jag skriver om böckerna senare.

Nu ska vi gå ner till samhället o köpa blöjor o lite annat.

Ha en bra dag!


Hemma!

Godmorgon! Idag är jag hemma med sjuktbarn. Melvin får vara hemma idag p.g.a sin förkylning. Usch vilken jobbig förkylning det verkar vara. Har aldrig sett honom såhär snorig. Men nu e det inte dagis förrän nästa vecka. Så nu ska han vara hemma o bli frisk.

På lördag eller söndag så ska vi hälsa på mina föräldrar. Blir förmodligen på lördag. Då ska vi ta en promenad där o så, äta mat o fika. Sedan åka hem. Melvin ser fram emot det hur mycket somhelst. Han pratar om det varje dag!

Just nu så tittar vi på filmen Bilar och jag känner mig så rastlös men ändå seg. Uttråkad! Håller på o tvättar, like always. Vill att det ska hända nåt nu!!...Nåt roligt!


Förkylning igen


Idag har det gått bra med både lämnandet o hämtandet på dagis. Eller gått bra är väl fel uttryck. Kännts bra kanske jag ska skriva. Det går ju alltid bra så :) Men vi är sjuka för tredje gången på en månad. Ena veckan blrv vi förkylda, sedan va det dags för magsjuka och nu förkylning igen! Värst är det med Melvin denna gången. Oj så förkyld han hade varit idag på dagis, usch o fy, stackars hjärtat! Så imorgon blir det förmodligen hemma dag för min lilla plutt så att han hinner bli frisk innan det är dags för dagis igen!Usch,jag vill verkligen inte att han ska behöva vara sjuk såhär ofta, inget som vi är vana vid då han aldrig i stort sett varit sjuk, jo två gånger i hela hans liv. Men nu så är han alltid lite dålig nästan, känns som om det är vi som utsätter honom för detta eftersom det är vi som bestämt att han ska vara på dagis..Men han är ju på dagis för att vi vill att han ska ha lekkamrater och för att det är nyttigt att vara ute på det sättet. Synd att han ska behöva vara sjuk bara! Men fröknarna sa att det blir annorlunda till våren o sommaren*hoppas det*
Nu ligger han iallafall o sover sött me sin pappa. Och jag har precis fixat me disken. Snart ska jag se på tv,andra avenyn. Sedan blir det att hänga upp tvätten som ligger i maskinen, vika det som har torkat på tvättstället och sedan ska jag se färdigt på filmen Luftslottet som sprängdes som vi började titta på tidigare idag.



Vink vink!

Vi stod upp klockan 6 imorse, är inte så morgontrött längre och det beror nog på att jag är så van nu att stå upp innan 7, och så beror det kanske på att jag går och lägger mig tidigare på kvällen,försöker att inte sitta uppe och låta timmarna gå. Iallafall så har vi en väldigt förkyld Melvin nu :( Men han har inte feber eller hostar eller så, och han var pigg imorse så han är på dagis nu. Det känns bra att han får träffa sina nya kompisar och att han kan gå de 3 dagar i veckan som är hans dagis tid. Vi gick dit lite tidigare än vanligt idag, bara för att få det där lugnet, jag kunde förlja med in en stund, det va ganska lugnt där och vi sa hejdå utan tårar. Åh så mysigt det kändes idag! Han,fröken och hans kompisar stod i fönstret å vinkade hejdå till mig! Önskar att det kunde vara så varje dag som jag lämnar! När jag hämtar så är det tvärtom. Han ska testa mig o busa, inte vilja gå med hem och springer o kastar sig på golvet o.s.v. Jag hoppas att han snart kommer på att det bästa är att komma fram o säga hej o ge mig en kram, sedan säga hejdå till kompisarna o ta mig i handen och följa med o klä på sig ytterkläderna och gå hem. Men jag har tänkt på det, det är så lätt att man får en bild av hur man vill att det ska vara! Och så tror man att alla andra har det så. Men så är det oftast inte. Men en dag så kanske den dagen är här då det blir mysigt att både lämna o hämta.

Nu sitter jag här o får en stund för mig själv. Nästa vecka ska jag till arbetsförmedlingen. Känner sån press på mig. Eftersom jag lever ihop med en människa som tänker väldigt mycket på jobb så känner jag en press att jag måste jobba. Visst såklart att man måste ha en inkomst. Men jag vill studera, läsa vidare för saken är den att jag inte vill jobba med det som jag är utbildad till. Men det känns som att jag måste söka de jobben ändå. Önskar att jag redan studerade till något som jag vill bli.

Det va lite tankar från mig..


längtan..

Har du någonsin förlorat någon älskad
vet du också hur det är att sluta tro
men ibland så kommer alltid nåt tillbaka
som i hjärtat ditt på nytt ska börja gro

Då är lyckan av att längta efter kärlek
lika stor som att få leva detta liv
dina drömmar kan då åter bli de samma
som de var men i ett annat perspektiv..








Vackra ord som jag hittat på internet

Now I know..

Sol o fredag,härligt! Får försöka att göra denna dagen bra iallafall. Men jag har ju lilla Melvin, han gör mig glad! :) Min egen lilla solstråle som lyser o smittar av sin glädje <3 Är så lycklig att han finns och att jag har honom i mitt liv. Han är mitt allt!

Har tänkt mycket idag, det är något som känns fel hela tiden!! Har skrivit ett flertal inlägg här men raderat dem innan jag lagt ut dem..Jaja,det löser sig säkert..Hmmmm :(

 

Gissa vem som pillar i mitt hår nu, Melvin, min sötnos, han e så mysig!Älskar honom!
Nu ska vi baka en kaka :) Have a nice!


Det blev så

Har precis tittat på första avsnittet av Desperate housewifes. Behöver skriva av mig..

Tänker så på dig hela tiden.Undrar vem du är och vem du hade blivit.Hur ditt liv skulle ha sett ut. Vad du var ämnad att göra. Sedan slår det mig att du inte finns. Inte fysiskt. Den lilla underbara kropp som växte i min mage och utvecklades till en liten flicka, den lilla kropp som vi älskar och saknar, den lilla kropp som var du,Vanessa. Vi skulle färdas på den vägen tillsammans, i nio månader. Sedan när vi skulle ses så fick vi inte träffas.Din själ var borta, fick aldrig träffa din personlighet. Kan bara föreställa mig dig. Dig som jag älskar allra mest!

Tittade upp mot himlen ikväll, såg ett flygplan långt däruppe. Fantiserade om första natten vi skulle haft tillsammans på jorden. Hur du skulle vara vaken och titta på mig, vi skulle ligga och bara titta på varandra och kanske gå ut i korridoren på bb, sitta i soffan och jag skulle mata dig så att du blev mätt och go. Vi skulle titta på varandra och jag skulle känna mig så stor på denna jorden, som mamma till två underbara barn. Du och Melvin fick inte det första mötet här på jorden,inte så som jag tänkte. När jag såg en stjärna falla för längesedan så önskade jag mig att jag skulle få dig. När jag fick veta att jag väntade dig så slog drömmen in. Jag minns den 5 maj förra året. Då fick vi veta att vi skulle få en dotter. Kan inte med ord beskriva hur jag kände mig. Så stolt,så överlycklig..så orolig! Inget FICK hända dig!Du var och är min lilla prinsessa.Jag gjorde allt för dig,det måste du veta!Det fanns så mycket som jag skulle visa dig och berätta för dig. Nu är du borta och jag har ingen liten flicka här hos mig.

Ibland när jag tänker fina tankar så känns du så nära mig. Det känns som om du pratar till mitt hjärta och hjälper mig i mitt liv. Jag vill alltid att du ska prata med mig! Och en dag så tror jag att jag får vara med dig. Jag tänker att det bästa sättet att hedra den man älskar som gått bort är att leva sitt liv fullt ut! Vet att det kanske låter "konstigt" att säga så. Men sedan sorgen drabbade oss så har det blivit att jag fått ett nytt sätt att tänka och att se på saker. Jag tror inte att man ska gömma sig själv, man ska vara sig själv. För jag tror att eftersom vi går här på jorden så har vi en mening här, man ska sträcka på sig och låta sin personlighet växa och så ska man lyssna till sitt inre. Inte vara rädd för andra människor, och man ska respektera sig själv.

 

 


Desperate Housewifes är tillbaka!

Då var denna dagen snart slut. Melvin sover, Markus somnade också när han skulle natta honom, men det gör ingenting alls ikväll, för ikväll är det min tv kväll, det är Desperate housewifes på tv:n nu klockan 21:00..Åh så spännande det ska bli!!

Det verkar dock handla om saker som river upp djupa sår i min själ,hoppas att det inte handlar om det som jag misstänker att det kommer att göra.
Det får vi se.

Mera mos :) Haha

Här sitter jag och dricker red bull och funderar på om jag ska orka gå ut o ta en promenad me Melvin, jag har vårkänslor. SOLEN lyser,minns ni också solen? Det är ju sååå längesedan man fick njuta av solens ljus menar jag! Hoppas nu att snön smälter bort,att gräset blir grönt och att vi får en härlig vår och sommar! Me glass,varma sommarkvällar o nätter,snygga sommarkläder och massa skoj me vänner o familj. Grilla,bada,sola,vara vid havet.

Och grubbla och försöka överleva sommaren me alla minnen o känslor som kommer förfölja mig.

 

Ska berätta en rolig sak. Melvin har varit hemma från dagis idag för han har haft magsjuka,det är såklart INTE det roliga. Men det roliga ska jag berätta nu,det är att nu är han bättre igen, han är lite trött så MEN han har fått tillbaka aptiten :) Så satt han här mittemot mig för en stund sedan och åt pizza-smörgås(det är likamed en smörgås me ost m.m som jag värmt i micron) ;) Så sa han helt plötsligt, "Mera mos" Du äter inte mos nu lilla gubben,hihi,han e tokig min lilla prins :)


RSS 2.0