Kväll

Då var kvällen här och Melvin sover sött i våran säng. Han somnade i sin säng. Jag satte mig i soffan och efter en liten stund kom lilla plutten ut och hade vaknat, med sig hade han Poo och Lala (sina älskade nallar), så vi la honom i våran säng och jag la mig brevid honom, efter en stund somnade han, men det tog en stund innan han somnade sådär djupt. Men nu tror jag att han kanske har somnat för natten..kanske.
Så snart kommer mina älsklingar på tv, En annan del av köping. Linda hon är så söt o go tycker jag! <3 En helt underbar person.

Nu börjar det på tv:n, ha en bra kväll!

Vi hoppade över Ikea idag förresten, vi tyckte att det är för dåligt väder ute så vi kände inte för att åka ut i detta snöoväder, så jag får köpa fällen en annan dag! Kram


Jag


Söndag

Idag är det riktigt jobbigt väder ute, vad tycker ni om vädret nu? Is o snö. Men det är ju fint med snö,så jag ska inte vara så negativ. Det är väl lite som jag själv brukar säga, om man bara klagar på vädret, alltså om vädret styr helt o hållet hur man mår, så är det nog något annat i ens liv som inte är bra! För man behöver ju inte bli deprimerad för att det är lite is på gatan ;)

Idag har jag varit riktigt duktig får jag säga! Fixat me massa papper som ska skickas iväg, så om en stund så ska jag ta med mig Melvin på en liten promenad o posta ett brev, är så mysigt att gå o hålla varandra i handen och prata om allt möjligt. Han är så fascinerad av månen nu. Här om dagen på kvällen så skulel vi åka o handla. Det var mörkt ute och månen lös upp himlen, det var en sådär iskall kväll. Så tittade vi på månen, så pratade jag och Melvin.
Jag: "Har du sett månen däruppe Melvin, den lyser så fint,mååånen"
Melvin " Lampa mamma?"
Jag: " Nej månen Melvin, det finns bara en måne men det finns många lampor,men bara en måne som lyser på himlen"
Melvin: "Måna"
Jag: "Mååånen"
Sedan satt han och pratade om månen hela bilturen. Det är så himla gulligt när han säger saker,hans röst och hans sätt att prata på, åhhhh,så underbar han är!!!! <3

 




Dagens planer:

Gå o posta ett brev, vika tvätt, fixa me disken och sedan kanske en tur till Ikea. Det är nämligen så att jag vill köpa en mörkbrun eller svart fäll till vagnen, ser så tråkigt ut i vagnen just nu i denna årstiden när de e så blött o så. Så vill jag att Melvin ska ha en sånn mysig att sitta på. Och de ska tydligen ha sånna där för bara runt 300 kr.

Have a nice day!


Godkväll

Nu skriver jag efter en veckan blogg-uppehåll. Jag hamnade i en svacka igen efter förra helgen. Jag tror att det har med sorgen att göra, att det går upp och ner hela tiden. Det är så det är..
Men nu är jag tillbaka på bloggen igen med nya krafter!
Ni vet veckan innan denna så mådde jag faktiskt okej och jag brukar klara mig bra, det har jag ju gjort i veckan som varit också så. Men när jag är ledsen så har jag haft lite svårt att skriva något här.

Kalaset hos min kusin förra fredagen va jättemysigt! Hela den dagen var mysig! Mamma o pappa var här. Jag och Melvin hade planerat den dagen me fika och middag och present till mamma/mormor. Hon fick en fiiin sjal i hennes älsklingsfärg som är lila, hon blev glad :) Så fikade vi med tårta som vi köpt och kakor. Sedan lekte de på Melvins rum, han fick en liten traktor som han blev så glad för. Så fick han kläder bl.a en jeansjacka,söt <3 Så bjöd jag på mat, spagetti & köttfärssås & sallad, och det blev jättegott, duktig jag är!! ;)hihi
Sedan åkte vi till kalaset, det var riktigt mysigt att träffa släkten!

Meen, på fredagen så blev Melvin förkyld. Vilket gjorde att han fick stanna hemma från dagis på både tisdagen och onsdagen, men han gick dit i torsdags. Men han längtade hem och var lite ledsen så hans fröken ringde till mig så jag fick hämta honom tidigare, lilla hjärtat.


Ikväll ska vi se på film o äta godis om nu den dära pappan kan komma hit o sitta framför tv:n med mig, för jag vågar inte se på sånna här läskiga rysar-filmer ensam, det gör jag inte!brrr.

Igår var vi förresten ute på bus med lillebror/morbror Victor,hihi så roligt vi hade det! Det kan vara svårt att få in barnvagnen i bilen eller vad säger du Victor,haha =) Vi hade det mysigt. Vi var ute på restaurang. Så kollade vi runt lite i affärer, jag köpte en mys velour-dress på cubus =) Så var vi på Ica o handlade mat, Melvin åkte i en såndär bil-kundvagn, men jisses va den va svårt att styra me,hihi ;) Tack lillabror/morbror för en otroligt mysig eftermiddag!

Ha en bra kväll!


Lördag kväll

Nu sitter Melvin framför mig o äter smörgås. Han har blivit förkyld, men det är kanske så att de blir förkylda och mer sjuka när de går på dagis? Man blir ju självklart förkyld ibland ändå.

Vi har varit och handlat idag. Köpte me lite goda saker hem som chips o så =) Melvin fick en ny film Teletubbies dansar, den låter spännande va? ;) hihi. Men han fick ett trotts-anfall i affären.. När vi var mitt i affären så skulle vi gå mot kassan för att betala, då fick Melvin för sig att vi skulle gå åt andra hållet(motsatt håll där som kassorna finns), jag förklarade för honom att vi skulle gå och betala, men då blev han arg, vilket betyder att han la sig på golvet i affären och SKREK! Jag tog några steg framåt och hoppades att han skulle gå med mig, men då börjar han skrika "MAMMA MAMMA" så att det ekar över hela affären, så alla tanter vände sig om och tittade så himla surt på oss.. När vi tillsist kom fram till kassan så ville han inte att vi skulle betala.
Jaa det är inte lätt alla gånger,hihi men han är väldigt förkyld så han va inte på humör idag heltenkelt. Men det är lite svårt när man inte vet alls hur man ska göra i sånna situationer, när de får för sig saker och blir jättearga när man inte gör som de vill!


Min gos-unge! <3


Hej!

 

Hej på er!

Nu är det några dagar sedan jag skrev här.. "Slänger" bara in ett snabbt inlägg nu, så skriver jag mera sedan när vi kommer hem, vi ska åka och lördags handla lite nu snart. Inte för att jag ska handla så mycket idag, vilket är skönt, men lite viktiga saker är ju alltid bra.

Veckan som gick har varit bra. Jag har mått helt okej faktiskt! Melvin har varit så fin o duktig på dagis och nu är hela inskolningen över, och på tisdag ska han till dagis igen..Men somsagt så skriver jag mer ingående sedan, lite tankar o funderingar o så kring veckan som varit. Det är ju somsagt mycket nytt nu i mitt o Melvins liv, nya runtiner och massa nya människor. Men det är faktiskt mest bara roligt!

Nä nu ska vi klä på oss ytterkläder och sätta oss i den kalla bilen!Skriver mera senare idag =)

Ha en mysig lördag! Vad ska ni hitta på idag?


Tills den dagen då vi ses igen.. <3

Det är viktigt att tro på något, iallafall så är jag en sån person, jag har blivit en sådan person som känner att jag måste ha något att hoppas på, något att längta efter och något att tro på. Efter att ha upplevt något så hemskt att det inte får hända så har jag hittat mitt sätt att försöka tänka, och ett sätt att försöka hantera livet på ett värdigt sätt..Svårt att förklara, det är tungt.


Vad tror ni på?

Jag tror på andar,själar. Jag tror att de som vi älskar och som älskar oss finns runt oss hela tiden. Jag tror att de ser oss och vill att vi ska vara glada. Jag tror också att allt är så mycket större än vad vi någonsin kan tro. Jag tror inte att människor dör, det tror jag verkligen inte. Jag tror att kroppen dör, men att själen lever förevigt. Jag tror att på något sätt så kommer Vanessa tillbaka till mig, jag tror det. Jag vet att hon är här med mig. Jag tänker såhär ibland. Om vi människor "bara" skulle leva här på jorden, om det inte fanns något mer, alltså om vi bara vore som löv på ett träd som faller till marken och blir jord, varför kan vi älska då? Varför kan vi känna kärlek,psykisk smärta, längtan och varför har vi då drömmar? Kroppen är bara ett skal det märker man kanske mer och mer ju äldre man blir. En gång sa en äldre kvinna till mig att när hon tittade sig i spegeln så kände hon att hon inte var så gammal som hon såg ut, hon kände sig ung men upplevde sitt yttre som äldre mycket äldre än vad hennes inre kändes som.

Jag vill verkligen säga en sak, att gå till ett medium är något av det mest fantastiska jag gjort, och det öppnade mitt sätt att tänka och det är verkligen en upplevelse i mitt liv som jag alltid kommer att minnas. Sedan om det kommer att bli som det blev sagt, det får framtiden visa. Men jag kommer aldrig aldrig någonsin att sluta tro, och om det inte blir så, så får jag ju veta det när jag själv dör och då får jag träffa Vanessa iallafall. Men jag har bestämt att jag tror.

Så som man eller iallafall jag kände efteråt var först lyckokänslor. Kändes som jag varit nära Vanessa, som jag hade pratat med henne, fått lära känna henne lite. Sedan efter några dagar så kom gamla känslor upp om andra relationer, relationer som kanske dykt upp under samtalet.. Då grubblade jag mycket. Sedan kom tvivel, uppgivenhet. Tänk om det inte finns något, tänk om allt bara är en lek..Och känslan av att jag vill röra Vanessa, att jag bara vill träffa henne igen.

Men jag ångrar absolut INTE att jag gick dit, jag skulle gärna göra det igen och det kanske jag gör också. Men det verkar inte vara meningen att jag ska det..


Plan för att må bra?

Jag har funderat kring tiden som varit vad jag behöver för att må bra igen. Det finns många punkter som jag tror:

1. Självförtroende, hur får man tillbaka det?
2. Självkänsla, kanske är man på rätt väg om man prioriterar sig själv. Bli sin egen vän heltenkelt.
3. Tro på något. Jag tror på andar, att de döda finns med oss alla. Att vi har våra nära och kära andar runt oss, fast att vi inte ser dem så tror jag på att de finns med oss, brevid oss.

 

 


Inskolningsdag 5 och 6

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om hur jag upplevde det att gå till ett medium, mina tankar kring det och även lite funderingar kring hur man/jag mår och kände efteråt. Men det kommer kanske senare ikväll eller imorgon.

 

Lite tankar kring veckans början: Måndagen var inskolningsdag 5 och det gick bra- vi var där från klockan 9 till klockan halv två. Melvin va me på inneleken och uteleken själv och lunchen och vilan. Han hade inte varit ledsen en enda gång, utan bara glad tror jag..Han får kompisar <3 Min lilla skrutt!

Tisdagen idag alltså har varit en bra dag. Lämnade Melvin på morgonen och det gick utan protest, lite mammig var han allt men efter att jag sa att han skulle leka med traktorn som de har där, så blev han nyfiken och tog sin fröken i handen och gick in. Vet att en del förskollärare inte vill bli kallade för fröken, men jag skriver så för jag vill inte skriva namn och "hänga ut" någon ;) Så fröken it is,hihi =) 
Jag gick hem och grejjade med saker som disk,tvätt och andra spännande saker,hehe! Så lagade jag köttbullar,yes, och det kan jag ju säga utan att låta skrytsam, det var de godaste köttbullarna jag gjort! Så ska köttbullar smaka enligt mig. Jag ville göra barn-köttbullar. Mysiga köttbullar som inte smakar sååå mycket kryddor som de brukar bli när jag gör köttbullar. Men dessa blev bra. Melvin åt korv på dagis. Men han åt allt mina köttbullar också.

Imorgon ska jag söka jobb när plutten e på dagis. Hur ska detta gå?? Jag ska alltså besöka de olika arbetsplatserna, kanske borde skriva ner lite om mig själv o så, det brukar de ju vilja ha när man söker jobb. Varför är jag så nervös och osäker efter allt som hänt?Jaa jag vet inte, men en sak vet jag. Det är att man aldrig får sluta kämpa.

 

Nä nu ska jag ta en dusch, ta på mig myskläderna och se på tv, ta en kopp kaffe, eller en kopp te.

Ha en mysig kväll!

Jag & Melvin & i september iår, Melvin har lånat mitt diadem,hihi


Kärleken!

Vill börja med att tacka för en fin kommentar, tack! Jag är glad om min blogg kan väcka kärlek, tankar kring kärleken som vi alla känner för de som vi älskar. Våra familjer, och framförallt den obeskrivliga kärlek som vi känner för våra BARN. Precis som en läsare skrev så tänker jag också, att man ska inte låta en enda dag passera utan att man visat sina älsklingar att man älskar dem.  För en sak har jag som så många andra föräldrar tvingats erfara, att en dag så kan de du älskar allra mest ryckas bort ifrån dig. Men man ska inte oroa sig för att något ska hända hela tiden. Jag tänker så varje dag, men tvingar mig själv att knuffa de tankarna åt sidan för att vara en glad mamma till Melvin. Jag vill inte att han ska ha en mamma som är så rädd att saker ska hända honom hela tiden så att jag tillslut inte vågar släppa honom en meter ifrån mig. För vi alla föräldrar är rädda om våra små barn, det är en del av att vara förälder. Som jag sa till Markus härom dagen. Den kärleken man känner för sina barn, så mycket som man älskar dem från dag 1. Det finns en annan sida av kärlekens mynt, och på den andra sidan är oron att det ska hända dem något. Att någon ska vara "dum" mot dem på dagis, att de ska bli sårade i livet, att de ska ramla och slå sig och alla ännu värre saker som man inte ens ska tänka på.. Alla de känslorna av oro är kärlekens "baksida". Det som kommer med när man älskar någon högst på jorden!Man eller jag iallafall, kan lägga på egna erfarenheter och vara rädd att han ska uppleva samma saker. Till exempel utanförskap, att känns sig utanför. Åhh,man vill så gärna skydda dem från allt ont! Men det kan man inte göra. Det enda man kan göra är att ge dem så mycket kärlek, att visa dem varje dag hur mycket man älskar dem, att de är viktigast! Och att låta deras personligheter växa, ge dem självförtroende och självkänsla.

 

Nu blev detta ett inlägg om kärlek,hihi, det är skönt att skriva av sig ibland.

Melvin är på dagis idag förstår ni! Jag lämnade honom nio(fast eftersom de e inskolning så stannade jag kvar en stund). Sedan gick jag hem. Kändes superkonstigt och tomt att gå själv UTAN barnvagnen! Sedan kom jag hem, har nu hunnit me att hänga upp tvätt, sätta på en ny maskin me vit tvätt. Diskat en maskin me disk. Och ringt TRÅK samtal till csn och a-kassan.(Såntdär som man bara måste ta itu me ibland) och så har jag kikat runt på jobb.. Idag ska jag hämta min plutt klockan ett. Tiden går faktiskt ganska fort idag..

Skriver ett inlägg senare om min älskade Vanessa <3


Inskolningsdag 4

Fjärde dagen idag. Vi kom visst en timma tidigare än vad det va sagt imorse =/
Vi måste kollat fel på lappen.. Men men, hade ingen aning om det förrän vi kom dit. Men vi gick inte hem eller så, jag var kvar men allt har kännts jobbigt inom mig idag. Vet inte vad det är för hela veckan har gått bra, Melvin har mått bra och det gjorde han idag me såklart! Det är jag som har mått väldigt dåligt idag.. Vilken dag! En ledsen sorg-känsla har varit inom mig hela dagen. Och bara om någon tittat på mig "fel" eller frågat något eller sagt något i "fel" tonläge så har det nästan knäckt mig för en stund. Jag saknar Vanessa så! Jag är så överkänslig vissa dagar, det är jättejobbigt =`( Jag försöker så mycket jag kan att vara glad dessa dagar, men det går liksom inte. Dagarna kommer inte ofta. I början av sorgen så kom dessa stunder varannan minut eller sekund. Sedan gick det längre och längre mellan de. Nu kan jag känna mig glad eller känna att jag lever i ett hopp om en bra framtid. Men sedan emellanåt så kommer svackorna. När jag bara vill gråta. Det är bra för Melvin att han går på dagis nu och det har gått superbra! Denna känslan är något som jag har inom mig tror jag. Usch..hoppas att jag kan få det att vända snart igen, så att jag kan bli lite glad.

Inskolningsdag 3!

Imorse hade jag ställt klockan på mobilen, när den ringde så somnade vi nästan om, eller ja JAG somnade nästan om, både Melvin och Markus sov. Men jag vaknade iallafall till, gick upp o satte på kaffe, dukade fram så åt vi frukost. Både jag och Markus va med på iskolningen idag. När vi kom dit sprang Melvin in själv för att leka, men väntade lite på oss också!=) Han tyckte nog att det va mysigt att ha både mamma och pappa med <3   Så var det första samlingen som Melvin varit med på. Han ville inte sitta med utan han lekte för sig själv men tittade nyfiket när barnen sjöng sångerna som han känner igen. Sedan gick han och ville att vi skulle följa med och leka, så det gjorde vi men vi höll oss en hel del i bakgrunden. Så var det dags att gå ut och leka, så vi klädde på oss och gick ut. Därute var det dags för mig och Markus att gå ifrån en stund. Vi sa hejdå till Melvin och han tittade bara lite men hade så fullt upp med att leka så det gick bättre än jag kunde hoppas på! =)  Vi tog en promenad och var borta lite mer än 30 minuter, sa att de kunde ringa direkt om det var något så skulel vi komma tillbaka på direkten. Men allt hade gått så bra så. När vi kom tillbaka så lekte han med alla barnen, tittade när de äldre barnen åkte pulka och han härmade de andra barnen som rullade sig i snön,hihii =) Vi är så stolta över vår lilla prins

När vi kom hem gjorde vi tacos, det va mysigt, Melvin tycker också om tacos, tänk så stora de blir så fort..  Han e ingen liten bebis längre, men han kommer alltid att vara min lilla kille. Iallafall tills han blir stor på riktigt =)


Shoppa och mysa!

När vi kom hem efter dagis idag så lagade vi fiskbullar och potatis, tror ni Melvin åt? Jajamensan för hans favoritmat är fiskbullar =) Finns nog ingen godare mat enligt honom!hihi..
När vi ätit så tittade Melvin lite på barnprogram och jag satt o kikade lite på jobb och utbildningar, grubblade på vad jag vill göra.
Sedan åkte vi till göteborg och kollade lite i affärer. Jag köpte en kofta och en myströja, ett skärp och lite smink som jag ville ha. Så tittade vi även på present till mamma som fyller år på fredag. Vi ska fira henne på lördag, så då ska vi hem till dem och åka pulka(om snön ligger kvar då).

Nu sitter jag här vid datorn,Melvin sover och imorgon ska vi till dagis igen, och då ska jag säga hej då och gå därifrån en stund, känns bra men lite konstigt.

Nu är det dags att sova! Kram på er!


Inskolningsdag 2!!

Det gick allt bra idag me. Vi va ju där rätt så tidigt imorse. Klockan 9. Vi fick ställa klockan igårkväll och vi sov ändå tills den ringde halv åtta, och Melvin ville sova längre. Mysigt! Han brukar nämligen skutta upp vid den tiden, men imorse va han lite trött. Vi åt frukost, han åt liite gröt, nästan en hel smörgås och välling, får ju vara mätt i magen när man ska leka med de nya kompisarna. Sedan gjorde vi oss klara med kläder och ytterkläder och Melvin satt i vagnen så drog vi iväg. Kändes mysigt att gå ut och att komma fram till dagis. Starten gick bra idag me, Melvin blev glad och sprang in och började leka, men han ville ju att jag skulle följa med in, men det gör jag ju såklart, kommer jag alltid att göra om han vill det. Men efter bara en halv minut typ så va mamma inte så viktig längre, han hade fullt upp med att LEKA!! hihi. Och han lekte med leksakerna och de andra barnen. Och jag satt mest och tittade på håll, tänkte på hur mycket jag älskar honom, jag älskar att sitta och titta på håll när han leker med andra barn, jag tänker så mycket då. På hur glad jag är att han finns! Att jag har en sån fin son. Så tänker jag att han kanske är lik mig när jag va liten, i sättet alltså, och vem vet, kanske liiite på utseendet me ;) Jag tänker att jag önskar honom ALLT fint och bra i hela världen..

Sedan var det utelek som gällde, kände mig så dum som inte ens hade vantar på mig, men det gick allt bra ändå, jag visste inte att vi skulle vara ute. Men imorgon ska vi vara det så då får jag ta på mig mer utevänliga kläder så att vi kan åka i pulkabacken, nu är det väl inte meningen att jag ska vara med hela tiden heller då men,hehe ;) Imorgon ska jag gå ifrån en stund, kommer gå galant detta! Kommer kännas lite konstigt tror jag, för mig alltså.. Och kanske för Melvin me, men jag tror inte det.

Idag ringde jag till högskolan för att höra med dem och jag kan hoppas på kursen jag sökt inför våren. Hon som jag pratade med kunde inte säga nånting, mer än att jag inte skulle sluta hoppas än. För den 15 januari börjar de kika i högen med de sena ansökningarna, och i den högen ligger min lilla ansökan och väntar på att bli sedd och vald..Jag vill verkligen komma in på detta. Det är en kurs som handlar om socialt arbete med människor som lever i en utsatt livssituation, väldigt intressant. Tänkte att det kunde vara passande och intressant, eftersom jag ska söka till socionomutbildningen till hösten, det är så jag känner nu iallafall..Är så jobbigt ibland att inte veta hur min framtid ser ut när det gäller jobb o så. Jag vet vad jag inte vill göra, och jag vet vad jag vill göra..Jaja det är som det är.

 

Hoppas ni har en bra dag! Kram


Inskolning Dag 1

Oj vad bra allt gått idag! Vilken bra dag! Första inskolningsdagen. Jag kan ju säga att jag var lite nervös innan, det kan man vara som mamma och pappa när ens lilla hjärta ska ut i stora världen, eller åtminstone börja på dagis,hihi ;) MEN så bra det gått, gick superbra! Vi var där i en timma på besök bara, men ändå. Det började ju bra. Påväg dit så pratade vi om hur det skulle bli och att det skulle vara många barn och leksaker och allt möjligt =) När vi kom dit och såfort vi fått av oss ytterkläderna så började Melvin ta mig i handen och ville att jag skulle komma och leka! Så vi lekte, och Melvin var så duktig och tog kontakt me de andra barnen. Men han tar leksaker från de andra barnen ibland, då får jag och hans fröken allt säga att så får man inte göra ;) Det är ju så de små lär sig! Lär sig att samsas bl.a. Men jag är så himla stolt över honom! Och sånna gulliga barn han får att leka med, världens mysigaste dagis! Jag är nöjd med denna dagen =)

 


Jag älskar dig mitt hjärta!

 

Nu e det dags att sooova för imorgon ska vi upp tidigt. Godnatt

 


Bilderna från vår mys-lördag! =)


Melvin i bilen, tänk att denna lilla underbara pojken är min!!


Melvin har fått en Happy meal


Och en leksak, en liten cool mikrofon som lyser när vi sjunger eller pratar i den =D



Lite av mig o lite av Melvin,hihi



Provar min mössa =) Hiihi,sötnos <3


Tänk att han snart blir 2,5 år =)

Min lilla plutt, tänk att han blir 2,5 år nu snart (i februari). Och det mest underbara som hänt mig är att bli mamma, åh, finns inget som det!
Jahopp, nu va även denna helg slut snart. Och imorgon är det den STORA DAGEN! Inskolningen på dagis börjar nämligen! Vi ska vara där på besök imorgon i en timma, jag och Markus ska vara med båda två tror jag, för det verkar som att han blir ledig imorgon =D  Känns bra,men jag hade klarat det själv också men det är ju alltid mysigt när vi båda kan vara med vår lille plutt på saker! Ska bli så himla skoj detta, att få vara med och se dagiset och Melvins kompisar som han kommer få! För jag har tänkt om lite i min ångest ;) Och Melvin är ju faktiskt somsagt snart 2,5 år och om det är något jag vill och önskar för honom så är det ju att leka och ha roligt! Jag själv ska söka jobb bl.a och passa på att ta långa raska promenader när han e där. Göra saker som jag inte annars kan göra. Baka, städa, läsa och plugga(om det nu blir så) eller söka intressanta jobb. Det är väl s mitt liv ser ut nu.. Det ordnar sig, bit för bit..Även om alla bitar inte kan bli på plats sådär bara

Nu ska jag lägga mig på soffan och kanske se på en film innan man ska soooova! Godnatt!

Skriv gärna en kommentar, kanske bara ett hej =) Då blir jag glad! KRAM

Medium

Nu är jag hemma igen, är sååå trött. Trött på ett konstigt sätt.
Jag har varit hos en kvinna idag, ett medium tror jag att hon är.
Jag vill inte berätta saker just nu, vill bara skriva lite om hur jag mår.
Jag mådde bättre för en stund sedan.
Nu grubblar jag så mycket. Jag vet nu svar på mina frågor känner jag, mina frågor och mer därtill..Önskar så att jag hade någon att prata med just nu..
Jag känner att jag kom nära, så otroligt nära, men tomheten just nu känns alldeles kolosal. En sak vet jag nu iallafall, jag tror på andar/själar. För det är bevisat att det är sant!

Jag saknar dig fast att jag VET att du är här, jag vill vara tillsammans med dig nu, saknar tiden med dig. Jag är så ledsen för allt, fast att jag vet att du inte vill att jag ska vara ledsen. Jag är så ledsen att det inte fanns något vi kunde göra..Att jag inte kunde rädda dig, jag är ledsen nu, jätteledsen


Nervös..

Nu har vi precis tittar på Beck-filmen som gått på tv:n ikväll. Har sett den förut men lite mysigt är det allt att sitta i soffan och se på film, tända värmeljus och bara ta vara på tiden att få slappna av.
Vi har ju varit på middag hos en alldeles underbar person idag. Det var trevliga folk där och vi hade det så mysigt! Melvin fick leka med en snäll pojke hela kvällen. Och Melvin ville hela tiden springa upp och ner i trapporna, först lekte de i ett rum med massa bilar. Sedan ville Melvin gå ner på nedervåningen och titta på en katt som låg och sov. Melvin tycker mycket om djur han =) Jag vet inte hur många gånger jag och Melvin gick upp och ner i den trappan, haha =)  Hon bjöd på så mycket gott och det var mysigt att komma hemifrån lite.

Jaja,nu är man hemma igen och tankarna snurrar runt.
Imorgon, jag undrar hur det blir imorgon.

Och på måndag ska vi vara på dagis, inskolning. Men det kommer att bli bra.

Nu ska jag passa på att läsa lite och sova lite innan min plutt kommer inspringandes med nallen i handen och vill sova mellan mamma o pappa <3


Väldigt speciellt

Jag skrev i min blogg att jag skulle lägga upp bilder och en bild på något väldigt speciellt för mig.

En bild på min och Markus dotters gravsten. Jag ville visa er den. Den är så vacker. Det är den speciella bilden jag lägger ut. Fotavtrycken i guld på stenen är hennes fotavtryck, hennes små fötter. Jag älskar dig gumman! Jag önskar och hoppas att jag på något vis kan få höra från dig, att du på något vis kan visa mig något, att din själ finns för ibland känns det så hopplöst. Jag behöver veta att vi kommer att ses igen en dag, att jag kommer att få vara med dig i ett liv efter detta, kommer jag att få det?


Handlat!

Idag fick jag soooovmorgon!Så skönt att bara få ligga i sängen och mysa och sova ut. Imorgon får jag väl ge Markus sovmorgon kanske =)

Jag gick upp klockan 11 iallafall, drack kaffe och sedan åkte vi och handlade. Köpte hem massa frukt och kycklingfilè, vi äter kyckling ofta så jag köpte 2 kg, passade på för sånna saker som köttfärs,kyckling,fisk o så är så jobbigt att handla, och det är ju sånt man alltid kan laga någon god middag av. Man tänker mycket så nu när man har barn.

Jag längtar tills imorgon! Jag ska förhoppningsvis vara med om något som jag aldrig varit med om tidigare. Jag ska göra något som jag aldrig gjort tidigare. Det är dyrt och det är lite "konstigt" men ett sätt för mig att kanske få kontakt med någon som jag skulle göra allt för att få höra något från! Jag kan inte säga vad det är, för jag vil inte skriva det rakt ut. Men ni kanske kan gissa.

Nu ska jag klä på min lilla plutt för vi ska snart gå!


Sovdags

Denna veckan har gått fööör fort! På måndag börjar inskolningen på dagis och det känns på TVÅ sätt.
Det ska ju självklart bli supermysigt att Melvin ska gå på dagis, att veta att han kommer leka och ha roligt, äta på dagis och vara ute och allt positivt som kommer hända i hans liv.
Men för mig, för mitt mamma-hjärta så är allt så delat. Jag vill ju inget hellre än att han ska må bra, men nu kommer ju dendär dagen som jag känner mig så nervös inför! Dessa känslor att jag vill vara den som tröstar honom ALLTID om han blir ledsen, jag vill finnas kring honom dygnet runt. Jag vill vara där och se när han springer, leker och skrattar med de andra barnen!! Jag vill visa honom vad som är rätt och fel och jag känner att jag både VILL och MÅSTE kunna skydda honom om någon är dum tillexempel. Han är ju min lilla plutt, mitt lilla hjärta. Men samtidigt så vet jag ju att han kommer att få det roligt där, och han kommer INTE att vara där speciellt mycket, bara 15 timmar i veckan till en början. Jag gör bara det som känns rätt. Tänker inte stressa, för stress är det sista jag behöver just nu! Jag tänker ofta på hur roligt han kommer få det. Och att han kommer utvecklas för det blir ju så när de små börjar på dagis! *Försöker få bort min ångest inför måndagen*
Vi har köpt så mycket fina dagis-kläder. Mjukiskläder, mysiga o fina kläder som min prins ska ha! ÅH vad jag älskar honom!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa!
Återkommer imorgon med bilderna från vår "tok-mys-dag".

Imorgon är vi bjudna på middag till min och Markus kompis mamma, det ska bli riktigt mysigt.
Ska ha på mig min nya klänning då och mina nya leggings! Melvin ska ha mysiga kläder =)
Godnatt!


Hej på er!

Har inte skrivit så mycket här än..Men jag har massor att skriva om!
Ska fixa lite här på min nya blogg, kanske inte ikväll för jag är så trött *gäsp*
Men jag kan ju börja med att skriva varför jag plötsligt fick för mig att byta blogg. Det handlade mycket om namnet/adressen till min blogg. Jag ville inte heta augustimamman. För det påminde mig och gjorde mig ledsen varje gång jag skrev det. Och alla gamla inlägg från hösten är ju inlägg som jag aldrig kommer ta bort. Men det är samtidigt den värsta tiden i mitt liv! På nyår så började jag tänka mycket på att ett nytt år skulle börja och sådär. Jag behöver en nystart och en ny blogg kan vara lite symboliskt för det.

Nu ska jag ta en varm go dusch iallafall!Kram på er!


RSS 2.0