Lagat kameran!

I förrgår så tittade Melvin på min kamera, jag tänkte inte så värst mycket på det utan lät honom titta på den. Sedan tappade han den i golvet ochdet där längst fram på kameran (Vad heter det nu då?) Blev lite snett. Så den gick inte att stänga...bla bla bla, jag förklarar detta så att ingen förstår eftersom jag inte vet vad de olika delarna heter. Så för att komm till det jag ska säga, det jag ska berätta är att jag idag fixade kameran själv så nu fungerar den helt igen!! Va bara att "böja" tillbaka saken som blev lite sne. Så glad man blir när söndriga saker blir lagade igen! Och nej, nu får inte Melvin låna min kamera mer, han e för liten (men säg inte till honom att jag sa att han e för liten bara,hihi)
Nu är jag precis hemkommen efter att ha lämnat på dagis.
Idag är det tvätt,tvätt och åter tvätt som står på schemat! Är helt överfullt i tvättstugan, så man kommer knappt in! Så nu har jag faktiskt redan kört en maskin, ska snart lägga i en ny. Så ska jag låta diskmaskinen få diska disken också.
Gå ut me hunden, städa lite. Och sedan ta en rask promenad.
Måste ringa till arbetsförmedlingen och redovisa vilka jobb jag sökt också, det ska vara gjort innan lördag.

Ha en bra dag!

Onsdag 26 maj

Jag tycker att det är svårt att hitta på rubriker varje dag, och om jag skriver en rubrik så blir det ofta inte det som inlägget handlar om eller tvärtom..Jaja,dagens datum är ju inte så illa det heller ;)
Just nu sitter jag här med en stor mugg kaffe, är så trött så jag håller på att somna. Och det går inte för vi ska åka och handla o.s.v såfort älskling kommer hem.

Dagen har varit bra,bättre än gårdagen iallafall.
Nu ligger Melvin och tittar på Alfons Åberg medans vi väntar på att pappan ska komma hem från jobbet så att vi somsagt kan åka och handla.

Idag har Melvin varit på dagis. Jag frågade fröken om han ätit bra. Hon berättade då att han hade ätit 4 portioner =) Och igår hade han ätit mycket då me, för då var det fiskbullar och det tycker han jättemycket om! Men idag hade han ätit mer än igår, det glädjer mig så när han äter bra! Sedan hur stora portionerna på dagis är, det vet ju inte jag.

I helgen ska vi köpa nya skor till Melvin. Han fick ju ett par för några månader sedan, om ens det, men de är sönder redan?! Ja ja så är det! Ska köpa lite bättre skor denna gången, hållbara skor!

Så har jag en tråkig csn räkning som måste betalas denna månaden, så dit ryker nästan hela min inkomst denna månad. Tur är det att vi är två som hjälps åt!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe så att jag vaknar :)

Melvin och cykeln!


Melvin visar sin nya fina cykel!



Leker på sitt rum =)




En bild på mig också =)

Godnatt på er!

Du betyder allt för mig hjärtat!

Har funderat idag, efter att ha hämtat Melvin på dagis så började jag fundera. Jag funderar ju alltid på sånna här saker, men idag lite extra. Jag tänker på hur mycket man pratar med sitt barn. Så idag när vi kom hem så gick bara jag och Melvin in på hans rum och vi satt i hans säng och jag frågade honom frågor som t.e.x hur hans dag på dagis varit, vad de hade lekt med, vilka barn som varit där, vilken fröken som varit där, om han haft roligt, vad de fått för mat, om de hade sjungt och om de varit ute o.s.v. Fick veta massor om hans dag! Han berättade vilka barn som var där, att de fått potatis, morot och fiskbullar(lite osäker på om han sa fiskbullar,men jag tror det ;) ) Han berättade vilken fröken som läst saga för honom och vad de lekt med och att de var ute men att det började regna och att han hade sprungit ute i regnet. Han sa att han tycker att det är roligt på dagis <3 Lilla hjärtat! Jag ska alltid, varje dag i resten av mitt liv fråga, och prata med dig hela tiden! Det är så viktigt att ha någon som lyssnar, liksom lyssnar på riktigt. Jag vet ju bara själv hur jag ibland önskar att jag hade någon att prata med. Och det är bl.a det jag vill ge min son, jag vill vara den som han kan prata med om sin dag, om sina känslor. Jag vill vara den som han kan berätta saker för, jag vill vara den som kan stötta honom och finnas vid hans sida i allt! Jag älskar honom mer än jag kan beskriva med ord. Och jag längtar så tills gårdsfesten på hans dagis. Vi ska ha med fika och se när de  små ska sjunga för oss. Att bara få vara med om detta är fantastisk, I love you lilla gubben! <3
Måste berätta att Melvin kan säga "Jag älskar dig". Helt plötsligt och varje dag så säger han de orden till mig! Mammas prins!

Irriterad!!

Här sitter jag och känner mig väldigt irriterad! Jag kan bli som ett åskmoln vid denna tiden i månaden, om ni förstår vad jag menar!! Mensen är något av det mest irriterande jag vet av olika orsaker!
För det första så kommer den som en påminnelse om att jag inte har en bebis i magen, det är något psykiskt över det hela! Något irriterande, ledsamt o jag vet inte allt!!Jag mår skit när den kommer!
För det andra så är det skit och orättvist att behöva lägga en halv förmögenhet på bindor o.s.v. Liksom, kul utgift då! :(
Snart börjar Desperata hemmafruar på kanal 5 iallafall.
Sedan ska jag hoppa i säng och hoppas på en bättre dag imorgon! :`(

Godmorgon!

Imorse va min lilla prins för gullig! Åh, han va så kramig o ville ligga hos mig o se på bolibompa! Så då va det bara att passa på att mysa lite extra när jag fick chansen ;) Hela morgonen var härlig. Började dagen med kaffe till mig och välling till Melvin =) Och bolibompa på tv:n. Charlie och Lola, är det någon mer än jag och Melvin som ser på det? =) hihi! Och dagens grattis,hihi, man börjar bli expert på bolibompa nu! =)
Melvin klädde på sig själv idag, han valde byxor själv, då blev det ju jeansen med "cars" (bilar) och t-shirten valde jag. En röd me Bamse o skalman o lilleskutt. Det är min favorit bland alla hans kläder, tycker att den är för söt! <3
När vi var klara att gå iväg imorse såg vi på klockan att vi var lite väl i god tid, så vi passade på att rasta Maja. Sedan gick vi in igen och Melvin tog på sig en varm tröja också för idag var det inget sommar-väder ute inte! Det regnar och är bara 5 grader här!
Jag har fastnat här, men har bestämt mig för att städa idag, och skura alla golven, så är det gjort och det är fint sedan när prinsen kommer hem igen.
Imorgon ska vi gå ner och handla och då ska vi laga tacos har jag och Melvin bestämt! Myyys!
Annars så har jag försökt få tag på rektorn på komvux, för att jag vill gärna veta hur det går me min ansökan, om man kan få veta om man kommit in.

Nä,städ-dax!!segt!

Tror ni..

Tror ni att de som inte finns med oss längre här i jordelivet lever någon annanstans, finns någon annanstans och ser på oss när vi går här på jorden? Tror ni att de ser oss och följer våra liv? Och tror ni att vi kommer dit en dag?

Detta senaste året har jag tänkt mycket på döden och vad det finns för liv efter dethär.
Jag har tillsist valt att tro på andar. Jag tror kanske inte på den samma himmel som jag trodde på före jag förlorade Vanessa. För innan så föreställde jag mig Gud som någon jag kunde be till och att han lyssnade på mig o.s.v. Min relation till Gud har förändrats.. Känner mig sviken av honom, så kände jag först. Men nu känner jag mer ett val av tro. Om jag väljer att tro på Gud så väljer jag även att tro på att Vanessa är hos honom.
Jag har valt att tro att Vanessa är med mig, att hon finns hos mig och att vi en dag ses igen, jag tror att jag en dag kommer att få vara tillsammans med henne igen. Jag tror också att den rösten man har i sitt hjärta, det är ens egen Gud kan man säga. Där finns en röst som kan ta oss dit vi vill. Men brukar ju säga "lyssna till ditt hjärta" och det stannar jag ibland upp och gör. Jag tror att man har en fantastisk röst inom sig.

Jag tror också att man ska tro på sig själv och att man ska stå upp för sig själv, även när ingen annan gör det. Det är då man måste vara sin egen vän extra mycket. Och man ska komma ihåg att ingen är så kritisk mot en själv som man själv är.


Underbara älskling!



Idag har vi varit ute ock cyklat på Melvins alldeles nya cykel! En egen cykel, har nog aldrig sett honom så stolt som han är varje gång en granne stannar och säger "Oj,vilken fin cykel!" Så visar han att han kan cykla! Ni ska få se bild på den senare. Just nu sitter jag med lilla Melvin i knät, så det är lite svårt att blogga men jag försöker iallafall :) Det är härligt väder idag också, man får passa på att njuta av det underbara vädret.

Imorgon är det dagis igen, och jag ska promenera.

Ikväll blir det bad o dusch o lägga oss tidigt, iallafall så ska Melvin göra det :) Så att han orkar gå upp tidigt imorgon,men det brukar aldrig vara några problem med att stå upp tidigt för den killen minsann! ;)

Lördag o kanske ett besök hos farmor o farfar!

Idag är det soligt väder!
Markus har jobbat lite idag, fick en extra körning. Men nu kommer han hem.
Vi har bestämt att vi ska ha mys-dag idag. Vi har lite olika förslag på vad vi ska hitta på.
Cykla med Melvin till hans farmor och farfar om de är hemma. Så kan han vara där och leka med dem en stund, och jag och Markus kanske promenerar till havet o sitter där och bara njuter av solen.
Men först av allt så ska vi laga mat. Blir klyftpotatis ock korv idag, då blir nog Melvin glad.

Några ord till två av mina gamla vänner: I miss you sweethearts! Puss o kram

Besök av mormor o morbror Victor!

Imorse promenerade Melvin och jag ner till affären, hade inget att göra och så behövde vi komma ut då det kan bli lite lång tråkigt för Melvin att vara här inne och då blir han busig o då blir jag trött..hehe. Jaa lite så va det faktiskt! Han e busig! Eller så är det jag som är mindre bra på att sätta gränser..Beror på hur man ser det. Men det är ju mycket åldern som spelar roll. Trottsåldern kallas det.
Iallafall, vi hade en mysig förmiddag, han satt i vagnen hela vägen till affären och han pekade och pratade med mig, sa vad saker hette och vi hade det mysigt jag o mitt lilla hjärta.
I affären så provade Melvin kepsar o vi köpte en fin i hans storlek, en blå me "cars". Hoppas han kommer att gilla den! Han fick en godispåse som han satt o höll så fint hela vägen hem!
När vi kom hem gick vi ute me hunden och så satt vi på lekplatsen en liten stund.

Klockan 12 kom Melvins mormor och morbror Victor. Det va roligt!
Vi fikade,och efter det så fick Victor hjälpa mig att fixa mitt internet som hade krånglat till sig! Jag kom inte ut på internet, men tillslut fick vi fixat det,tack för hjälpen lillebror! Är inte kul att vara utan sin lilla dator minsann,men nu fungerar det som det ska igen :)
Vi åkte till graven. Melvin var lite nedstämd vid graven :( Han tittar och lägger våra fina saker rätt och han märker ju av stämningen, att vi är nedstämda och ledsna. Men jag pratar mycket med honom om vad vi gör där o.s.v.  Men mer om det i ett annat inlägg som jag tänkte skriva.

Vi åkte till göksäter, jag shoppade lite. Köpte en bakform som är hjärtformad, så att man kan baka tårtor, kakor o.s.v så att de får formen av ett hjärta. Är så glad att jag hittade det. Så köpte jag två st vinglas och ramar till våra förstorade foton.
Så jag är nöjd me den shoppingturen.

Nu vilar Melvin sig lite.
Vad gör ni idag?

Dags att sova!

Nu sitter jag här i soffan med min nyklippta vovve brevid mig! Vi har varit hos vovve-frisören med Maja idag. Maja var riktigt långhårig nu, och hon blev så glad så nu när hon e kortklippt! Hon springer runt här o får riktiga glädjeskutt! Så skönt för både henne att bli av me den långa pälsen.

Medans hon blev klippt så promenerade jag,Markus och Melvin till en camping som låg i närheten. Vi köpte glass, sedan satt vi i en lekpark o åt glass. Och efter det så lekte vi och jag åkte rutch kana! ;) Haha! En väldigt lång tyckte jag. Jag skulle visa Melvin att hans mamma OCKSÅ kan leka!! =) Och så hoppade vi på en stor jättefräck studsmatta :) Melvin pratade mycket om det när han skulle sova. Han sa "mamma hoppa så" Så hoppade han, gullunge! Tack för idag mitt hjärta, mamma älskar dig mest av allt!

Nu ska jag gå o sova, hörs imorgon! Kram

Jag fick låna en ängel


Det enda jag önskar..




Idag på promenaden kändes det extra jobbigt igen. Tittade upp mot himlen, molnen gick isär och solen trängde igenom, jag såg ett flygplan högt däruppe. Jag tittade upp mot himlen och jag undrar om du är där? Är du där upp med alla våra släktingar? Tar de väl hand om dig? Ser ni mig nu?
Ibland är livet ett enda stort kämpande som ofta känns meningslöst, för jag har förlorat dig!
Jag fyller snart 26 år och det enda jag just nu kan tänka på är min förra födelsedag,
då låg du i min mage och då levde du.
När jag ser Melvin så ser jag hopp, men när han inte är här så känns allt så tomt.
Det känns overkligt att sommaren kom, en ny sommar som vi ska ta oss igenom, och sedan blir det höst.
Jag tänker mycket på döden.
Nu när sommaren kommer så finns du liksom inom mig igen, min hjärna kan nästan tro att jag fortfarande har dig i magen. Eller kanske är det så att mitt hjärta aldrig kommer att kunna tro att det fruktansvärda verkligen hände. Jag kan inte förstå att vi förlorade dig!
Jag ser nästan dagligen andra mammor som är gravida eller har små bebisar. Små syskon till sina små barn.
Det är olidligt att gå hem utan dig..
Jag önskar bara att du har det bra där du är nu, att du har frid och är lycklig.
EN sak vet jag, att du är lycklig när du ser mig lycklig här på jorden.
Så jag ska försöka att göra mitt liv så bra som möjligt. Jag ska för din skull försöka leva ett bra liv och vara stark.
Jag vill inte att du ska titta ner på mig och se mig plågas.
Men jag är ledsen för att du inte fick det liv jag ville ge dig.
Jag är ledsen och väldigt väldigt väldigt arg för att du inte fick leva och vara här med oss.
Du ser kanske ibland när jag är arg och när jag inte vet vem jag är arg på egentligen.
Jag är arg för att livet är orättvist min prinsessa. Mamma är arg för att jag tycker att det är orättvist!
Mamma är ledsen för att vi kämpade så länge tillsammans.
Och jag är ledsen för att du blev en ängel och för att jag inte kunde göra något för att du skulle få leva här på jorden. Jag är ledsen för att jag inte kunde ge dig ett långt och lyckligt liv. För jag älskar dig mer än allt annat. Jag älskar både dig och Melvin mer än någon på denna jord. Jag sänder all min kärlek till dig min prinsessa.
Jag önskar att du ler när du ser ner på mig. Och när jag är ledsen eller arg så är jag det bara för att jag är bara en människa som bär på en stor klump av sorg för att jag önskar så att du kunde vara här.
Men en dag så ses vi igen och då ska jag krama o pussa dig förevigt! Mamma älskar dig!-pussar o kramar-

Jag vet inte hur jag ska orka fira min födelsedag utan dig, men jag får leva med tron att du finns med mig i allt jag gör. På något vis så gör du mig till en bättre person, det är så som jag vet att du finns med mig, om jag bara lyssnar inåt så vet jag att det bor en ängel i mitt hjärta, tack för allt du ger mig, jag älskar dig förevigt!
Jag ska försöka att inte vara rädd när jag lever här på jorden.
Jag är så rädd att det ska hända Melvin något.
Jag är också rädd att det ska hända mig något. Jag är heltenkelt rädd att jag inte ska få vara med Melvin varje dag.
Jag älskar er båda,puss från mamma!

Förskolansdag!

Imorse när vi kom till dagis så hade de satt upp en stor skylt utanför där det stod Förskolansdag =) Jahopp tänkte jag,undrar vad detta innebär att de ska hitta på idag? De skulle tydligen vara ute och leka,dansa och sjunga. De hade satt upp ballonger och myst till det. En kalasdag! :) Och den 1 juni är vi föräldrar inbjudna till en gårdsfest och det ser både jag & Markus fram emot mycket! Då ska alla barnen o föräldrarna samlas o ha med sig fika. SÅ ska de små barnen sjunga o uppträda för oss! Det ska bli så mysigt!
Efter att jag lämnat idag så tog jag en promenad på ca 1 timma. Så skönt det känns i benen nu. Jag kanske tar en promenad till ikväll. Jag mår så mycket bättre när jag promenerar o håller igång.
Nu är det städdags, samt dags att tvätta lite kläder, diska och dammsuga, bädda sängar och det gamla vanliga som man gör every day.

Ha en mysig dag allihop! Puss på er!!

Förlossningen Vanessa (känsligt inlägg)

Vanessa skulle varit 9 månader nu och snart 10 månader, och jag vet ju hur underbart härligt det är..Eller var att ha en sån liten going. När Melvin var 10 månader så sa han mamma för första gången, han sa det den 6 juni på min födelsedag. Han hade så söta kläder, och han gick ute med sin lära-gå vagn. Och keps på huvudet som va bak o fram vänd och små sandaler. Han gungade för första gången samma dag som vi köpte hans första riktiga skor. Vi puttade fart på gungan och han skrattade så härligt! Jag kan nu bara föreställa mig om jag hade haft Vanessa här. Kan se framför mig hur hon skulle gå runt här, eller krypa efter mig o jag skulle ta upp henne o pussa henne. Hon kanske skulle säga mamma, jag skulle busa o toka mig o få henne att le och skratta. Vi skulle suttit ute i gräset någonstans, ha fika med oss. Hon skulle sitta hos mig och hon och Melvin skulle busa o leka. *Jag blundar, inget av det hemskaste har hänt!!Jag har henne, hon lever, hon är här, hon ligger inne i sin säng och sover* Hennes rum är stort och när jag öppnar dörren så möts jag av rosa väggar med tavlor och väggar med söta små disneymotiv. En lampa med prinsessor. Tittar ner i hennes vita säng av trä och ser hur hon ligger och jollrar och tittar på världen. Jag tar upp henne, byter blöja. Hon har rosa byxor me fot och en söt klänning. Min prinsessa. Hon är lik mig, med bruna ögon, och hennes leende får mitt hjärta att smälta. Att ha två barn, mina två barn. Jag kommer aldrig att få ha dem båda hos mig. Och det beror inte på att någon har tagit henne ifrån mig, hon finns inte. Hon dog i min mage. Hon somnade in, mitt lilla hjärta. Jag minns hur hon sparkade så vilt i min mage kvällen den 4 augusti, dagen innan hon var beräknad att komma. Den kvällen så trodde jag och hennes pappa att ikväll kommer hon. Vi skulle precis börja ta tiden på värkarna. När det slutade. Fick ingen mer värk den kvällen. Jag tänkte då att det nog var förvärkar och att hon somnade i magen. Så vi gick och la oss, i hopp om att det snart skulle starta på allvar. Jag var nervös och rädd för förlossningen, ville att allt skulle vara över snart, att hon skulle födas. Dagarna efter det så var det ovanligt lugnt o stilla i magen. Vi hade ju varit på kontroll på bvc på kvällen den 4 augusti. Sista kontrollen innan beräknad förlossning. Allt såg bra ut och vi fick höra hennes hjärtljud, barnmorskan sa att hjärtat slog som vanligt och allt var som det skulle. Fick även höra att bebisen kunde bli lite lugnare i magen eftersom det inte fanns så mycket plats för henne att röra sig på. Med de orden så bestämde jag mig för att sluta oroa mig, och bara ladda mentalt och fysiskt inför förlossningen. Jag minns när vi åkte från bvc, jag gick in i affären för att köpa godis. Då i bilen så började smärtan i magen. Jag sa till Markus på skoj att barnmorskan nog klämde på Vanessa och att hon inte tyckte om det, för hon sparkade o rörde sig så. Barnmorskan hade känt på  Vanessa så som de gör för att känna att hon var fixerad. Hon VAR fixerad. Det betyder att hon låg med huvudet nedåt och bara väntade på att det skulle dra igång. Jag gick in i affären och värkarna fortsatte. Jag hade ont i magen. Vi åkte hem och förberedde oss på att få åka in. Men det var då på kvällen smärtan avtog. Jag trodde ju somsagt att det var förvärkar, inget ovanligt alltså. Det var somsagt efter den dagen väldigt lugnt i magen. Jag kände en oro. Jag minns att jag tryckte på magen men fick ingen spark tillbaka. Men en känsla av att "Ta det lugnt, allt är bra, du har ju fått det bekräftat nu och hon är lugn för att de kan vara det såhär nära på förlossningen. Det är kroppen som laddar inför att hon ska födas. Jag läste på onsdagen om en mamma som födde sitt döda barn, och jag tänkte att det måste vara det värsta som kan hända. På onsdagen kom farmorn o farfarn o lekte med Melvin, jag och Markus tog en jättelång promenad. För att jag ville gå igång värkarna. Inget hände. Jag borde ha fattat!! Men kunde inte i min vildaste fantasi tro att min lilla bebis inte levde. Jag vågade inte knuffa på magen. Melvins födelsedag kom. Den 6 augusti. Jag hade gått över tiden 1 dag. Han fick presenter, vi tog en promenad. Jag tog ett kort på mig o bebismagen. När jag tittade mig i spegeln så sa jag till Markus att jag tyckte att jag såg sjuk ut. Jag mådde illa, jätteilla. Men läste att det är vanligt att illamåendet kommer tillbaka och jag kände mig sliten på allvar. Men jag tänkte "det är såklart att jag är trött när jag har ett småbarn och är höggravid och det är så varmt" Jag kunde knappt vända mig om i sängen, men även det är ju normalt. Men det jag minns nu är att magen liksom bara "följde med" i varje rörelse jag gjorde. Den höll sig liksom inte "uppe" själv utan det var fem gånger så tungt som i andra fall.
Så kom lördagen, jag vaknade tidigt av att jag hade ont. Smärtan, kom o gick! Det var dags. Jag packade om väskan för hundrade gången för att få med ALLT. Jag tog en dusch, stod o lät vatten rinna över magen. Värkarna kom men jag kunde hantera dem. Jag smekte magen men hon rörde sig inte. Paniken kom, men jag tänkte "nu har jag henne snart hos mig o all denna oro är över föralltid!" Jag gjorde kaffe och ringde till förlossninsavdelningen. De frågade om värkarna var samma som med Melvin, jag kände mig osäker. För med honom så var det annorlunda. Men vi fick såklart komma in. Bilresan dit gick bra, lyckligt ovetande föräldrar var vi då, som snart skulle få sitt livs värsta chock! Vi satt i bilen o jag andades igenom varje värk. Jag tänkte att min fina dotterr skulle födas en sånhär solig förmiddag som det var den dagen. Utanför sjukhuset mötte vi farmor oo farfar som tog med Melvin för de skulle ju passa honom den dagen. Klockan var runt 9. Vi gick in, men något stämde inte. Kan inte förklara men så kände jag! Jag började blöda, men även det är ju normalt! Det fick oss bara att tro ännu mer att det var dags. Vi fick komma in i ett förlossningsrum och jag låg där på sängen. Då började helvetet på jorden! Barnmorskan var osäker på hur Vanessa låg. Hon sa att hon verkade ligga på tvären. Jag och Markus tittade på varandra. Paniken började komma! Min första tanke var kejsarsnitt. Barnmorskan kunde inte svara på det än. Jag sa att hon var fixerad vid senaste kontrollen. Då sa barnmorskan "nej hon är inte fixerad nu." Känslan av att ligga där med oro och vara rädd, att inte veta hur det ska sluta är hemsk! Hon tog fram en ultraljuds skärm och vi tittade på Vanessa. Den bilden jag såg där på skärmen är så hemsk! Jag såg min bebis ligga där, men ingen pickade hjärta syntes. Det var det första jag frågade då "kan ni soma in hjärtat?!?" Barnmorskan försökte hitta hjärtljuden med en sån som man lyssnar på bebisens hjärta med. Hon letade men det var tyst! LETA MER FÖR FAN!!!!!!!Tänkte jag! LETA DÅ MÄNNISKA!!JAG DÖR! Då sa hon orden som fick mitt hjärta att gå mitt i tu föralltid! Jag hittar inga hjärtljud! Leta mer då! Hon ringde på akutlarmet som slogs på. DÄR just då försvann jag in i en..hur ska jag förklara, det kändes som om allt var en filminspelning där vi skulle spela in en hemsk tragisk film om två föräldrar som ska föda ett dött barn. En läkare kom in. Hon lyssnade och bekräftade direkt och sa bara orden "nej". Hon menade att bebisen  inte levde. Markus ställde sig upp började gråta, gå runt i rummet. Jag grät men förnekade det!! "Vad fan säger du,du vet väl inte om hon lever,titta mer noggrant!" "Camilla, bebisen lever inte" DÅ började värkarna så fruktansvärt mycket! De tog över min kropp men världens kraft. Jag minns att jag sa "jag vill inte detta,ni måste göra kejsarsnitt och jag ska inte vara vaken" Markus frågade om det var möjligt, vi fick som svar att det är för riskabelt för mig, jag var tvungen att föda naturligt. Då kom en annan tanke, skulle jag dö? Jag tänkte på Markus och på Melvin. Skulle jag dö nu? Skulle jag  sluta mina dagar så? Hade jag sett Melvin för sista gången? Jag fick bedövningar och lustgas. Allt kändes så overkligt. Jag ville bara bort därifrån. Att föda sitt barn samtidigt som man ska inse att det inte lever..finns inga ord som kan förklara den sorgen. Men jag tänkte såhär "jag VET att hon LEVER, och när hon föds så ska alla få se att hon visst lever,hon kan inte vara död, det är inte möjligt. Förlossningen var över.. Barnmorskan bar iväg henne och la henne på vågen. DÅ såg jag att hon inte levde. En livlös liten kropp. Med krulligt mörkt hår, Hon vägde 3800 g och var 54 cm lång. Vi var så chockade att hjänan inte fungerade alls. Jag minsn att jag sa "det har nog blivit något fel här, mitt barn lever, det ska inte vara såhär!" Barmorskan sa "dethär är er lilla flicka" De frågade om jag ville ha henne hos mig, jag va så rädd. Rädd för min egen ångest. Så jag fick henne till mig, de la henne brevid mig i sängen. Det tog tid innan jag vågade titta på henne. Men så tittade jag ner vid sidan av mig och såg då detta lilla fina huvud me massa hår, en liten kropp. Jag blundade, trodde att jag drömde och att jag nästa gång skulle titta o se att hon levde. Men jag tittade igen och igen men hon var helt stilla. Jag tog hennes hand i min, tittade på den, handen var så liten, så underbar, men den var vit som på en porslinsdocka. Jag tänkte på min enda önskan så om att få hålla hennes hand igenom livet, så som jag drömt om. Vi skulle ju vara tillsammans föralltid! Vi fick ett eget rum. Jag bad barnmorskan klä på Vanessa de kläder som skulle vara hennes första. Ett par rosa byxor med fot, en liten omlott-tröja med rosa små hjärtan och en filt och en liten rosa mössa. Sedan höll jag henne,tittade på henne, grät och sa "jag är så ledsen att du inte fick leva!!" Då i samma sekund så öppnades hennes mun. Och det började rinna blod ur munnen och ur ögat. Min ångest går inte att beskriva!! Hennes skinn hade lossnat eftersom hon hade varit död i min mage i flera dygn fick vi veta då. Att se sitt barn så är inget någon borde tvingas uppleva. Hon låg på sängen helt stilla. Jag bara satt och önskade med all min kraft att ett mirakel skulle ske, jag ville att de skulle ta dit den bästa maskinen i världen, göra vadsomhelt för att hon skulle leva igen. Tillsist komm de och hämtade henne, de kom med en vagn liggdel och la henne i den. Det var sista gången jag såg henne..
Vila i frid min älskade dotter-Vi ses!-Livet utan dig är inte ett fullt liv

Bild från Melvins födelsedag den 6 augusti förra året. Två dagar innan Vanessa föddes

Jag och mitt hjärta!



Tack för att DU finns i mitt liv.
Tack för att du kom in i mitt liv. Jag har älskat dig sedan sekunden då jag fick veta att det bodde en liten i min mage! Jag har drömt om att få dig i hela mitt liv!Och du ska alltid få veta varje dag att jag älskar dig. Jag älskar dig precis så som du är. Och alltid i ditt liv så ska jag finnas där för dig. Oavsett om du är 3 år eller 70 år.
Du gav mig en meningen med mitt liv.
Du är den vackraste, finaste och sötaste mest underbara lilla person i hela världen!
Du gör mig så lycklig mitt lilla hjärta!
Mamma älskar dig mest av allt i världen! Det kommer jag alltid att göra *Tusen miljoner pussar & kramar*

Soligt väder!

Sorry för dålig uppdatering här! :( Men har haft ganska fullt upp de senaste dagarna om man säger så!

Nu har jag lämnat min prins på dagis. Härligt väder är det idag! Melvin gick somvanligt raka vägen in på dagis och gav mig en hej då kram *love* Sedan traskade jag hemåt, funderade på vad jag ska göra denna dagen då.

Jag känner ofta som alltid en hemsk tomhet när Melvin inte är hemma. Jag visar ju inget för honom, utan jag är ju positiv när han ska till dagis, tycker ju att det är jätteroligt att han träffar sina kompisar o kommer ut o så. Men jag blir så tom. Jag vill ju inget hellre än att ha min lilla bebis Vanessa HÄR hos mig. Detta skulle ju ha varit min och hennes egna tid tillsammans! Men hon är borta och jag är här..ensam! Så jag försöker hinna med alla tråkigheter som att städa, fixa, diska undan, tvätta, samt vila, se på tv, sitta här, promenera, eller sitta ute och ta igen mig. Det är värst när jag går hem från dagis.. Usch :(

Hoppas lilla prinsen har det mysigt idag iallafall!

Skriver mera sen!Kram

Rubrik

Ibland är det "svårt" att hitta på en rubrik, så rubrik får bli dagens rubrik,hihi :)

Nu är iallafall lilla Melvin på dagis, och det är lite skönt att få vara ensam en stund.
Har hunnit med en del här hemma iallafall.
I eftermiddag ska jag till komvux och fylla i papper, sedan ska jag åka och göra lite ärenden.

Nu ska jag göra mina situps.
Har bestämt mig för att göra 100 om dagen. Eller kanske mer, hehe, det kan jag svara på efter denna dagen säger vi ;)

Jag fick en bamsekram imorse när jag lämnade på dagis, han kastade sig i min famn o han va så glad, han tyckte att det skulle bli så roligt att leka! Och det förstår jag, det är ju bara idag som det är dagis denna veckan.
Imorgon är det ju "söndag" eller röd dag som det kallas. Då ska jag o min lilla underbara familj hitta på massa skojigheter, vi ska på marknad *myyysigt va?* Vi får hoppas att det blir en mys-dag!
Nu är jag gladare igen, för det känns bättre nu!

Hoppas ni får en bra dag!*Kram*

Besök!

Idag fick vi besök av Therese och hennes lilla prins Lucas, så jättesöt var han! Lilla gubben!
Vi fikade och pratade en del och Melvin var ett busfrö mer än någonsin idag! Alltså HELA denna dagen har i stort sett varit stoj, skrik, bus, trotts och jag vet inte allt! Så här sitter en trött småbarnsmamma nu med sina grubblerier.. Men en sak är bra, nu sover han så sött i sin säng och idag så möblerade vi om här hemma och nu har vi flyttat in skrivbordet till Melvins rum, så nu har han fått det! Jag hade tänkt att han skulle få det, och nu kändes tiden inne för det. Så att han kan sitta här och måla och pyssla och ha det mysigt! Jag har datorn här just nu :) Så jag sitter här o bloggar och Melvin ligger i sin säng och sover :)
Idag fick han vara hemma från dagis eftersom Therese o bebisen skulle komma. Ville ha honom hemma då, för han e ju min lilla prins. Men han va en vilde idag :/
Jag höll lilla bebisen. Åh så mysigt,han är så söt!

Måste berätta att förra fredagen så kissade Melvin på toaletten för första gången!!=D Stolt mamma!! Jag blev så glad, och han va så gullig! Han fick en glass efteråt, och jag va överlycklig,hihi :) Nu går det hur bra somhelst, inga problem alls.

Nä, nu ska jag ta mig en varm go dusch, härligt! Har längtat hela dagen efter en liten stund för mig själv!
Sedan blir det myskläder och Desperate Housewifes!

Vad har ni gjort idag?*Kram*

Idag, måndag!



Livet känns jobbigt igen. Ibland förstår man inte någonting. Men det kanske ska var så!
Jag vill inte skriva i detaljer om varför jag mår dåligt. Men det är liksom som om jag minns hur det är att vara lycklig, men att jag tror att jag aldrig kommer att bli det igen.
Jag har mina drömmar, som aldrig kan bli sanna, känns det som. Iallafall inte nu. Men kanske nån gång i framtiden, jag vet bara inte hur. Eller var jag ska börja?!!
Låg vaken nästan hela natten och bara mådde skit!
Ibland så tror man att saker är något som det inte är. Ibland så luras hjärtat av det vi tror är kärlek.
Ibland lyckas man trampa på en mina och ord går rakt in i hjärtat som svärd.
Ibland vet man att man inte kan förlåta.

Söndag 9 maj

Söndagen var en såndär härlig dag! Vaknade och kände mig lycklig för första gången på jättelänge!
Det kändes som att jag var helt nykär! Och jag insåg då hur mycket jag saknat den underbara känslan av att ha det bra tillsammans, av att vara lycklig och av att känna mig älskad för den jag är.
Vi åkte till stenungsund och jag kikade i en affär, hittade en sommarklänning för 29 kr!! SÅNT GILLAR VI!!=D
Den skulle egentligen kostat 149 kr, så då blir man glad!Jag köpte även 2 tights, grås och svarta för 79 kr. Men när jag kom hem så såg jag till min förvåning att den där grejjen alltså LARMET satt kvar! Usch, så jobbigt! Det betyder ju att jag måste åka tillbaka till affären igen o be dem ta bort larmet..Men men,det får jag göra så snart jag kan.

Vi promenerade o tittade på båtar, lekte i parken och hade det bara mysigt.
Vi började även prata om framtiden.
Om barn och om allt möjligt. Mer än så vill jag inte skriva här..Men jag kan säga att jag fick känna mig lycklig i en dag..Och jag hade önskat att den lyckat kom för att stanna.. Men det gjorde den INTE :(

Lördag 8 maj

Lördagen var rent ut sagt skitjobbig! Det var dagen då Vanessa skulle blivit 9 månader gammal =( Direkt när jag vaknade på morgonen kände jag depressionen som spred sig i hela mig! Ledsna tankar och jag kände bara för att ligga under täcket och inte göra nånting mer i livet! Men jag hade planerat att vi skulle åka och titta o affärer, och att jag kanske skulle köpa något för presenten jag fick av Melvins o Vanessas farmor dagen innan! Så vi åkte, men redan i bilen kände jag hur trött och ledsen och irriterad och allt jag var! När vi kom fram till köpcentret så kände jag inte alls för att gå i affärer, men jag gick iallafall och köpte en vanlig enkel tröja på H&M och en ny mascara eftersom min gamla tagit slut samma dag, så det passade ju bra. Men det var överfullt me folk, usch..just en såndär dag när man bara vill vara "ifred" när man går o kikar på kläder. Men snart förstod vi varför det va så mycket folk. Mitt i köpcentret var det en scen och där skulle det vara ett uppträdande, så vi ställde oss och väntade där och så läste jag på en skylt att det var Scotts som skulle spela. Så jag och Melvin stod kvar och titta på dem. Det va lite mysigt! :) Låtarna de spelade var väl sådär, men det va trevligt att se dem uppträda. Han som sjunger är ju inte ful precis, tvärtom ;) Hihi! Och det va kul att se ett uppträdande när Melvin var med, första gången han såg någon uppträda så.
Och i sommar ska vi gå på cirkus, det längtar jag till!

När vi åkte hemåt sedan så gick vi in i affären o köpte massa gooodis =)

Melvin leker


Sötnos

Fredag 7 maj!

Tänkte uppdatera lite, så jag skriver lite dag för dag.

Fredag:
Vilken dag vi hade! Sånna dagar tackar jag för!


På torsdagen bestämde jag att jag och Melvin skulle baka kanelbullar. Ha en riktig mysdag jag o min älskling! Så kom fredagen och här ser ni hur duktig Melvin är :)
Han bakade helt själv, men jag hjälpte till liiite ;)
Men när bullarna stod och jäste så försvann Melvin, jag undrade vad han höll på med då han gick in i vårt sovrum och sedan blev det helt tyst..Så jag gick in i sovrummet..


Och där hittade jag honom nerbäddad i pappas del av sängen, med fjärrkontrollen till tv:n i ena handen och bolibompa var på tv:n =)

Såhär glad är han oftast, men han kan vara arg och bråkig också! Ni vet väl hur två åringar kan vara?!! ;)


Byggare Bob!


In i ugnen me dem!


Och här är Melvins kanelbullar, duktiga prinsen!


Efter att vi bakat så lagade vi Melvins favoritmat. Fiskbullar och potatis. Och han åt mycket somvanligt när det är fiskbullar. Efter maten kom farmor och hälsade på. Hon hade köpt med sig massa gott till oss. Så Melvin åt igen, och vi smakade på maten hon hade med sig, lasagne och fiskpudding. Så hade hon med sig chips, vindruvor och jag fick en liten present, tack tack!=)
Vi var ute och gick i skogen, Melvin och farmor plockade vitsippor, det var en mysig dag!


Så många tankar..

Jag har haft så många tankar i min lilla hjärna de senaste dagarna..
Har inte hunnit skriva här, men imorgon ska jag uppdatera o skriva om mina tankar,
och berättat vad vi haft för oss i helgen!

Imorgon kommer Therese o Lucas hit!!Längtar :) Ska bli så roligt att få träffa dem!

Go kväll!

Då va kvällen här igen och jag sitter här, skönt!
Imorgon är jag och Melvin ensamna hela dagen, och jag har sett fram emot fredagen, speciellt imorse. Jag fick en konstig känsla som sa att jag skulle låta Melvin vara hemma från dagis. Jag kände verkligen för att ringa och säga att han inte kommer. Jag kände bara för att umgås med honom, gå ut o leka på lekplatsen o bara ha roligt. Men rösten som sa att han borde gå och leka med sina kompisar och att jag borde passa på att städa här hemma och att 5 timmar inte är mycket och att det snart är fredag o.s.v fick oss att traska iväg till dagiset.
När jag hämtade honom så fick vi med oss en blomma hem! Barnen hade planterat frön som nu blivit blommor som var och en fick med sig hem! Så sött! Melvins blomma har fått vatten nu ikväll. Den såg lite konstig ut efter att ha fått flytta hem till oss, vill ju inte att den ska dö efter 5 minuter i min närvaro ;) Jag är ingen expert på blommor, men nu ska jag hålla denna blomma vid liv, för den har Melvin haft med sig hem, åhh, lilla hjärtat! Så nu har den somsagt fått vatten och en fin kruka, så står den inne på Melvins rum =)

Beställde en så söt klänning idag, och en svart kjol, det kommer i mitten av juni.
Sommarkläder..:)
Idag har jag hängt ut tvätt också, får ej glömma att ta in den sedan, eller så får jag ej glömma att be Markus ta in den sedan,haha :)

Bränt mig?

Har suttit ute och solat en bra stund idag, så härligt det var att bara sitta där o gotta sig i solen! Kunde nästan ha somnat där ute ju! Men det gjorde jag inte. Nu när jag kom in o titta mig i spegeln så ser jag hur mycket solen tar. Och det sticks på huden, phuu, jag vill ju inte vara röd, jag vill vara sommarbrun o fin! ;)
Satt ute och tänkte på framtiden, hur det kommer att bli till hösten. Ska bli spännande att börja plugga och detta känns rätt också.
Så tänkte jag på hur stor Melvin är nu egentligen. Han fyller 3 år i sommar. Han blir stor,mammas LILLA prins!
De pratade med oss om att de äldre barnen ska flytta till den avdelningen me större barn nu till hösten. Men Melvin o en pojke till får vara kvar på 1-3 års avdelningen. Jag tycker att det känns väldigt tryggt och skönt. För han inskolades ju nyligen känns det som. Han har precis börjat att vänja sig. Och de barnen som gått längre på förskolan får flyttas först. Så min lilla skrutt blir kvar på 1-3 år ett tag till somsagt. Men jag tycker att det känns så bra så än så länge.

När Melvin kommer hem sedan så ska vi leka i sandlådan.
Och imorgon ska vi hitta på något. Inget dagis imorgon och Markus jobbar lång dag, så vi får se vad vi hittar på.

Nu ska jag ta en kopp kaffe, städa lite och snart är det dags att hämta Melvin!

Vill hitta på något!

När jag får pengar denna månaden så vill jag hitta på något mysigt. Eller bara känslan av att hitta på småsaker som t.e.x gå ut och fika, eller åka och hälsa på någon. Eller kanske titta i affärer och kunna köpa något litet. Just nu är det väldigt sådär att pengarna verkligen bara går till mat och det allra nödvändigaste. Men jag tror att sånna här stunder är nyttiga för det lär mig att spara pengar, att bli ekonomisk. Och det är en nyttig sak!

Ikväll kommer sista avsnittet någonsin av Andra avenyn, synd men det ska bli mysigt att sitta i soffan o titta på det iallafall! Kommer att sakna den serien mycket,hihi,vilken tv nörd man låter som kanske ;) Men de flesta har väl olika tv program som man gillar å andra sidan så :)

Vilken fin kväll det är ute,vädret är så fint! Här i lägenheten är det alldeles tyst just nu för ovanlighetens skull!
Melvin sover sött i sin säng, och jag ska hoppa in i duschen, sedan se på Andra avenyn! =)

Har ni följt den serien? :)

Leksaks-dag!


Nu är min lilla gosis iväg till dagis och jag passar på att blogga lite!
Idag skulle han ha med sig en leksak till dagis, alla barnen fick ha med sig en sak som de tycker mycket om.
Melvin valde först sin telefon som han haft sedan han var bebis, men sedan ändrade han sig och så tog han med sig sin coola microvågsugn istället =) Han brukar leka att han gör kaffe till mig i den, och serverar mat till mig,Markus och till honom själv. Gubben! Han var så söt idag att jag trodde att jag knappt skulle kunna lämna honom där, han bar sin micro med båda händerna och han va lite osäker på om han skulle våga gå in idag. Han ville nog att jag skulle vara med ;) Och jag ville vara med idag! Men tyvärr så är det ju inte dagis för oss föräldrar utan bara för de små ;) Men en sån här dag hade jag mer än gärna varit med! Men men,nu är man hemma istället.
Jag har ringt Komvux och fått lite mer information om utbildningen. Jag ska söka NU idag! Och han sa att jag kan räkna med en plats på utbildningen. :) Känns bra det!
Så har jag även hunnit med att dammsuga lägenheten, det behövdes. Så har jag även hunnit med en massa grubblande som vanligt!
Nix,nu ska jag söka till utbildningen!
Have a nice day!Kram

God natt på er!


Idag efter dagis var vi och hälsade på Ing-Marie. Det var mysigt.
Hon bjöd på fika, sedan lekte vi, eller Melvin lekte med bilar och så pratade vi och hade det trevligt.
Vi stannade där ända tills Markus hämtade oss, så åkte vi direkt till affären sedan.
Skönt att han kunde hämta oss så att vi slapp gå hem, för det regnade väldigt mycket! Vi handlade mat och sedan åkte vi hem och åt och sedan var det läggdags för prinsen! Han låg i sin säng och såg på film innan han somnade.
Sedan bestod kvällen av Desperate Housewifes för vår del, och nu ska vi sova.

Godnatt på er!

Prins Melvin!


Om en halvtimma ska jag gå och hämta denna lilla prinsen på dagis! Vi får se hur resten av dagis-veckan ser ut med tanke på att han har gått och blivit förkyld och hostig igen. Och jag skickar inte iväg en sjuk Melvin, skulle jag aldrig göra! Då får han vara hemma och vila och bli frisk. Hostan kom tillbaka igår kväll. Han somnade i sin säng igår, duktig! :) Men efter en liten pyttestund så ropade han på mig och var så ledsen, han hade haft en jättehemsk mardröm, vad jag förstod ;) Så vi fick krams lite och prata och lugna ner oss en stund :) Sedan somnade lillen igen. Men efter några timmar vaknade han igen och då p.g.a hostan. Så då fick han komma till våran säng och sova där resten av natten. Jag tvingar honom inte att sova på sitt rum. Han har alltid möjligheten att komma upp till oss och att sova mellan oss. Men vi har börjat att natta honom i hans rum iallafall, det är för att vi vill att han ska trivas på sitt rum & att han ska tycka att det är mysigt där, för det är det! Och det är ju jättebra om han kan somna i sin säng iallafall!

Efter dagis idag så ska jag & Melvin hälsa på en vän till familjen.
Hon har bjudit hem oss, så det ska bli mysigt!Sist vi var där var det jättemysigt, så det ser vi fram emot :)
Annars blir det inte så mycket mer, kanske åker o handlar lite när Markus kommer hem. Så får vi fundera ut vad vi ska laga för mat idag.

Åh vad jag saknar min Melvin nu, ska bli så mysigt att få hem honom igen(efter några timmar på dagis)hihi!
Efter att jag lämnat honom idag så tog jag en promenad, men det är ganska kallt väder idag, en vanlig tråkig tisdag är detta. Men ikväll kommer väl Desperate Housewifes på tv? Och då blir genast allt lite roligare!! :)
Nä nu e det dags för mig att fixa till mig o gå o hämta PRINSEN!! :)


Pust, nu va det kväll..

Idag har min mamma o bror varit o hälsat på. Vi fikade lite, sedan så satt vi och pratade och Melvin lekte. Sedan åkte vi och köpte lite fina saker bl.a ett rosa hjärta och en vit jättefin ganska stor blomma och så åkte vi till Vanessas grav med de fina sakerna. Det kändes "bra" att komma dit. Det kändes idag som att det var skönt att få göra något, att göra det fint. Kändes även skönt att åka dit med någon annan.
Efter att vi varit där så åkte vi till en affär och tittade lite, sedan köpte vi glass. Årets första glass ute! Det känns verkligen som sommar ute nu. Fick även två nya leggings av mamma! Tack så mycket!

När vi kom hem lagade vi mat jag och Melvin :) Nu ligger han och sover, och jag är helt slut! Två åringar med världens envisaste vilja kan vara tröttande att vara med,hihi :) Nu har han fått för sig att han ska springa fram och tillbaka och öppna kylskåpet hela tiden! Och om man säger att han inte får det så lägger han sig på golvet och gråter..hmmm...Sånnt kan vara liiite jobbigt ja! Eller ibland får han för sig att plötsligt kasta mat! Eller kasta bestick och mugg och allt han får tag i,hmmm,jaa lite jobbigt ja! Men idag var han ändå FÖR busig! Han öppnade kylskåpet, tog ut ett rått ägg,tittade på mig med blicken "jag ska KASTA detta på golvet", jag gick fram sakta för att ta det, då kastar han det rakt i golvet :( Så det blev att städa ännu en gång. Eller när vi kom hem förut så skulle jag börja med middagen. Då får Melvin för sig att han ska vara ute och leka själv. Men så kommer han med in, MEN han vägrar ta av sig skorna. Han har bestämt att han ska ha skorna PÅ SIG INOMHUS!
Så nu sitter jag här och bara NJUTER av lugnet..:)

Bebislängtan!

Tänk att man kan må såhär dåligt! Nu när sommaren börjar komma så mår jag allt sämre..
Den 5 maj förra året så va vi på ultraljud och då såg vi Vanessa och fick då veta att hon var en liten Vanessa =(
Då började jag shoppa små söta tjej-kläder och då funderade jag över vilket namn hon skulle få. Evelina eller Vanessa skulle hon få heta! Tillsist bestämde vi oss för Vanessa. Hade så många drömmar för henne! Så många planer och fantasier! Och mer och mer kläder hamnade i hennes del av byrån. Hennes mormor o morfar köpte massa kläder till henne. Två "start-paket" me bebiskläder. Och massa annat fint! Vill bara ta fram allt nu och jag önskar så mycket att jag kunde få henne tillbaka på något sätt!! Jag längtar efter henne så att mitt hjärta håller på att gå sönder. Vet ärligt talat inte om jag klarar detta! När längtan blir för stark så vet jag inte vad jag ska göra. Förra året såg hela mitt liv annorlunda ut. När jag fick veta att jag skulle få en dotter så blev jag så lycklig att det inte fanns ord. Jag hade ju blivit lika glad om det var en pojke vi väntade. Men nu var hon en flicka och jag älskade henne från första stund!
Ända sedan hon lämnade oss så har jag varit halv. Det svåraste just nu är att det känns som om det är 2009 och att jag längtar tills augusti då hon ska födas. Men så kommer sanningen till mig som ett slag rakt i ansiktet. Hon är död och i augusti så har hon varit borta i ett helt år..Och det värsta av allt, hon kommer inte tillbaka!

Jag försöker tänka på Melvin, han var med mig på precis allt vi gjorde. Han va med mig och shoppade kläder till henne, han va med på allt. Det var vår sommar, min,Melvins och Vanessas. En sommar fick jag vara tvåbarnsmamma. Till en liten pojke på utsidan av magen och till en liten flicka i min mage.

1 Maj!

Redan maj månad nu, snart är det sommar.
Förresten när jag ändå prata om sommaren så har jag hittat ett par så söta byxor till min lilla prins som jag ska beställa till honom. Hängslebyxor fast shorts, tänk så söt han kommer att vara i dom!! =)
Det finns faktiskt saker som jag längtar till & ser fram emot denna sommaren också.
Det är att få vara med Melvin, äta glass och bada. Och självklart så ser jag fram emot att vi ska umgås med kompisar och åka hem och hälsa på mina föräldrar och umgås. Cykla och bada och sova över där!
Ser väldigt mycket fram emot att få träffa Therese och hennes lilla prins, Melvin och jag tycker att det ska bli roligt att träffa dem! Melvin älskar bebisar..

Idag är det somsagt första maj, och jag har haft en riktig lugn dag. Vi åkte till affären och handlade lite godsaker. Stora ostbågar bl.a. Och det var många som köpte det, inte för att jag stirrar i andra kundvagnar o på vad andra människor handlar för något så ;) Men det kändes som var och varannan hade en ostbågspåse me stora ostbågar i sin kundvagn. Jag minns förr i tiden så fanns det ju sånna ostbågar,sedan försvann dem tror jag,men nu är de tillbaka igen,haha!
Ikväll blir det väldigt lugnt, blir väl att lägga Melvin och sedan se på en film eller något.

Vad ska ni göra ikväll?

RSS 2.0