<3 Dag 1- Presentera mig själv.

Jag heter Camilla Linnea Victoria Andersson och jag är 26 år.
Jag är föddes i Malmö den 6 juni klockan 00:41 på natten. Vad jag vet så vägde jag 3900 gram och var 52 cm lång när jag kom till denna värld :) Mina första två år i livet så bodde jag med min mamma och pappa i en lägenhet i Malmö. Med sedan bestämde sig mamma och pappa för att flytta hemåt till min mammas hemtrakter. Vi hyrde då en liten mysig stuga tills jag var 5 år gammal då mina föräldrar köpte mammas barndomshem som är det hus där jag och min bror är uppväxta. Ett gult hus på landet mitt bland åkrarna en liten bit utanför Hällevadsholm :)
Som barn var jag en rastlös och frågvis liten tjej med en livlig fantasi och jag var väldigt påhittig.
I skolan var jag till en början väldigt framåt och lekfull, sedan blev jag en ganska försiktig och blyg tjej faktiskt.
Jag gick på gymnasiet i Uddevalla på omvårdsprogrammet. Trivdes bra i klassen och det är en tid i livet som jag alltid kommer att minnas med glädje, vännerna jag hade där och då var underbara människor :)
Skolan och betygen blev väl inga topp betyg, men allt roligt jag hade med kompisar betydde mer :)


År 2004 träffade jag kärleken och flyttade hemifrån. Jag och Markus flyttade ihop och jag började jobba som personlig assistent och sedan också på ett äldreboende.

År 2006 i november blev jag gravid och den 6 augusti år 2007 föddes Melvin. Vår underbara son!
Han är min lilla prins och den som gör livet värt att leva!

Två år senare den 8 augusti 2009 föddes Melvins lillasyster och vår underbara dotter, men hon hade blivit en ängel i min mage. Allt som händer oss både positiva händelser och hemska händelser påverkar oss och gör oss till den vi är idag.
Och Vanessa har givit mig och min personlighet så väldigt mycket. Jag vet att hon finns där uppe i himlen och den enorma styrka hon skänker mig är mer än vad jag trodde fanns.

Just nu så studerar jag på komvux, läser en utbildning som heter "ekonomi-handel-turism".
Dessa ämnen verkar passa mig ganska bra :) Jag trivs ju och tycker att det är roligt.

Det var en liten presentation om mig!

 





Julklappsshopping :)

Godmorgon fredag! En kall morgon men någon större mängd snö har det inte kommit här. Lite synd tycker jag för våran vagn har fått punktering på däcket så vi kunde inte ta den imorse, då hade det varit bra att kunna ta pulkan till dagis :) Men vi fick promenera både jag och Melvin. Men det gick så bra så :) Nu är han och leker med sina kompisar och jag sitter här och ska strax bädda rent i våra sängar, sedan ska jag stryka och hänga upp julgardinerna.
Igår kom Melvins nya mössa på posten. Vi beställde en jättevarm o go mössa från didriksson. Jag trodde att den skulle vara mörkblå, men när den kom så var den lila. En mörk lila violet färg, superfin! Så den är vi så glada för och Melvin tycker så mycket om sin nya mössa. Nu har han så färgglada ute kläder, och framförallt varma o goa!
Idag fick vi även kortena från fotografen, han ser ut som en liten prins. Ska se sedan om jag kan ta kort med min kamera på kortet, ska se om det går så ska ni få se sen kanske :)

Jag beställde 3 stycken böcker till Melvin på cdon.com, de har fraktfritt denna veckan och väldigt bra priser!
Jag beställde Melvins favoritbok Petter och hans fyra getter, och två stycken böcker med Alfons Åberg eftersom de också är en stor favorit härhemma! Jag kan tro att han kommer bli glad på julafton när han öppnar speciellt paketet med Petter och hans fyra getter boken! :) Har även tänkt på en julklapp till som jag vet att han önskar sig :) Men den saken får jag köpa längre fram, lite närmare julafton.

Jag är väldigt nervös just nu, har jätteont i magen och mår illa.
Jag har en tid idag på barnmorskemottagningen för jag ska träffa en läkare där och gå igenom och prata ut om mina funderingar kring om jag ska våga bli gravid igen någon gång i framtiden. Och jag har blivit jättenervös för detta! Är rädd för vilka känslor jag kommer att känna när jag sitter där. Anledningen att jag skriver om detta här är just för att jag vill skriva av mig. Jag undrar så många saker, men jag vet att jag kanske inte kan få svar på allt, det är så! Men jag kanske kan få svar på en del saker som jag undrar.

Efter det besöket så ska jag handla inför helgen. Handla mat o så. Det behövs nu.
Nu ser jag förresten att snön faller även här, mysigt! :)

Nä nu får jag grejja lite och sedan plugga lite så att det kan bli helg nån gång! :)

Ha en bra dag!

En 30 dagars utmaning!

Har bestämt mig för att göra denna utmaning, det verkar roligt :)
Hade först lite svårt med hur man kopierade listan, men nu så fick jag äntligen till det.   




♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


En vintervärld :)

Brr,så kallt det är ute nu! Nu gäller det att klä på sig varma kläder, för det är verkligen isande kallt ute idag! Jag ska tvinga mig själv att ha mössa sedan när jag hämtar Melvin på dagis :) Jag brukar aldrig ha mössa på mig, varför vet jag inte MEN det ska bli en ändring på det nu har jag bestämt! Så på me mössan idag Camilla :) Hihi!

Har haft lektion i förmiddags. Och nu ska jag snart baka kanelbullar, fylla frysen med kanelbullar :) Så hoppas jag sååå att vi får besök i eftermiddag av Anna-Lena och Felicia. Då kan Melvin och Felicia leka och vi kan fika! Hoppas bara att de kommer nu!

Igår var Melvin hemma och vi pyntade och gjorde det mysigt. Vi har tagit fram ljusstakarna och stjärnorna, det är ju så mysigt! Var faktiskt först i vårat område med det iår, jag som annars alltid brukar vara sen med sånt! Men inte nu längre minsann :) Så först pyntade vi igår jag och Melvin. Har en vit stjärna i hans rum och en vit ljusstake, blev jättefint! Efter att vi pyntat så bakade vi pepparkakor :) Men det ska vi göra igen i december om några veckor har jag bestämt!
Imorgon när Melvin är på dagis ska jag gå o kolla lite på julklappar. Har köpt två stycken redan och de är till Melvin.

Och igår när jag kikade i brevlådan så hade Melvins dagisfoto kommit! Åh så glad jag blev! Och han blev så söt på bilden, han är ju alltid söt men jaa, underbar är det ord som passar fullt ut på mig lilla kille!

Nu nu ska jag göra degen till bullarna, och lägga i en tvättmaskin och bädda, för det hanns inte med imorse!

Ha en bra dag i kylan!

Pippi Långstrump :)

Godmorgon!
Om en liten stund är det dags att göra Melvin klar för att gå till dagis. Han ska vara där hela dagen idag och jag ska plugga hemma idag. Anna-Lena kommer hit och vi ska läsa inför provet som är imorgon!! Vilken vecka, både redovisning o prov!! Men det känns bra faktiskt! Denna gången har jag läst på ganska mycket, tränat på att göra massa uträkningar och jag tycker framförallt att det är kul :) Jag ska verkligen försöka få vg på detta. Och ni vet "Den som siktar mot stjärnorna når trädtopparna". Med det menas att om man siktar högre så når man kanske godkänt iallafall. Och det stämmer nog. För då får man liksom mer marginal om man skulle svara fel.

Här hemma ser vi på Pippi Långstrump. Melvin har fått två nya filmer me Pippi och han älskar verkligen Pippi :) Så kul att han har något som han tycker så mycket om att titta på.

Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe här, sedan blir det att dra igång här hemma :)

Ha en underbar morgon!!

Redovisning avklarad! :)

Imorse var jag en nervös mamma :) För imorse var det dags för mig att redovisa inför gruppen i turism. Jag var nervös, oj så nervös jag varit för detta! Det var ju så längesedan jag ställde mig upp inför en grupp/klass och redovisade. Under skoltiden så tvingades man ju göra det me jämna mellanrum. Men nu har en tid gått och det var längesedan jag gjorde det! Men vilken tur jag hade. Det vara bara 4 personer och så läraren som var där imorse, då passade jag på att redovisa. hihi :) Och det gick bra! Framförallt så är det skönt nu när det är över!!

I måndags var Anna-Lena här och vi pluggade lite tillsammans, men mest blev det prat och skratt :) Jag bjöd på mat, hemmagjorda köttbullar och potatis och brun sås. Gjorde lite annorlunda när jag gjorde köttbullarna. Så ska jag göra alltid nu för de blev faktiskt goda! Köttbullar, potatis och sås är nämligen Melvins favoritmat så det får jag göra ofta :) Idag har han ätit pastahjul och falukorv, det älskar han :) Själv har jag ätit vegitariskt idag, gott gott.

Eftersom jag varit sjuk i helgen så firade vi fars dag lite mer idag. Jag bakade en jättegod kladdkaka (första gången jag gjort det) och den blev supergod. Jag bakade den i hjärt-formen och så dekorerade jag den jättegulligt, men hjärtformat strössel och strössel som var som rosa och vita små pärlor. Gjorde som ett pärlhalsband runt hela kladdkakan, och ett hjärta av hjärtströssel i mitten. Så gullig jag har varit idag faktiskt!! ;) Jag tycker allt det! :) La ner tid och ansträngde mig för att göra Markus så glad och för att han skulle känna sig lite extra älskad :)  Kan ju tillägga att jag tänkte ta en bild på den fina kakan,men precis när jag skulle ta bilden så ser jag att batteriet i kameran tagit slut, typiskt va! Men jaja..
Åh, mitt hjärta Melvin blev glad, han såg fram emot att vi skulle äta kladdkakan, lilla gubben! Han tyckte om den! :) Det gjorde mig nog mest glad faktiskt! Att min lilla prins blev så glad! :)

Nu är det dags att krypa ner i sängen och läsa lite innan man somnar :)


Måste bara berätta en så jättegullig sak som Melvin sa. Han satt i mitt knä,
Så sa jag : "Min lille Melvin" och så svarade han utan att jag räknade med det, så sa han
" Min lille mamma!" Hihi, det lät så underbart att höra. Hihi Min lille mamma. Älskar dig Melvin mest i världen, min gullunge!

Pappamys!



Lördag!

Idag har Markus och Melvin varit hos farmor o farfar nästan hela dagen.
Jag har varit hos Anna-Lena och pluggat, hon som är så duktig hjälpte mig att förstå vissa saker. Vi har prov på torsdag och jag vill verkligen klara det! Snart ska vi välja kurser inför våren också, och jag har mina funderingar. Tror att jag har bestämt mig, men ska fundera imorgon också. På tisdag ska jag redovisa om ett land, något land, vilket har jag inte bestämt än men funderar lite på Ryssland. Vill berätta om något "annorlunda" som jag skulle vilja läsa mera om, ja det blir nog bra. Eller jag vet inte alls. Om ni fick välja ett land som ni skulle ställa er upp och prata om, vilket skulle ni ta då? Snälla kom med förslag!! Jag vill att det ska vara intressant och lite "ovanligt".

Idag har vi ätit pizza och det va mysigt. Jag och Melvin delade på en, fast han åt inte en halv pizza ;) Men enkvarts bit. Mammas lilla prins! :)
Efter maten var det dags för Melvin att bada, och sedan var det läggdags. Jag läste saga för honom, sedan låg vi och pratade lite och bad godnattbön :) Vi gör faktiskt det "Gud som haver barnen kär". Jag tycker att det känns fint att göra det. Och Melvin tycker att det är mysigt när vi gör det. Det ger en ro innan läggdags tycker jag.
När Melvin somnat satte vi oss framför tv:n. Såg på filmen Liar Liar, haha den e ju så jäkla rolig! Haha! Nu är filmen slut och jag sitter i sängen, ska snart sova!

Hur har er lördag varit? Kram o sov gott! Och glöm INTE att krama alla pappor imorgon, då det är farsdag!Natti natti!


Gladare :)

Hejsan på er!

Oj vilken jobbig förkylning, feber o allt vad det är som vi haft nu i familjen! När Melvin blev blev frisk från sin krupp så blev jag sjuk. Jag gick och lämnade på dagis men den promenaden gjorde mig mycket sämre. Mådde inte alls bra med feber och så. Sedan efter det kom en huvudvärk som vägrade ge med sig. Det är först idag som den släppt! Och nu känner jag hur hela jag slappnar av. Så skönt! Förkylningen är som den är, men det är iallafall bättre nu.  Känner mig även mycket gladare nu än vad jag gjort på länge! Livet är mycket mera hoppfullt och roligt nu!

Jag har även fått tillbaka mitt arbete som jag gjorde i arbetsmiljö och säkerhet, jag fick MVG på det! Kan ni gissa om jag blev glad! :) Nu håller jag på att plugga inför ett prov som vi ska ha på torsdag. I inköp och varuhantering.
Jag har även haft besök av en gammal vän och klasskompis Marie :) Det va verkligen mysigt när hon var här. Vi åt lite och sedan fikade vi jag,hon och Melvin. Vi bjöd på glass och efter det så va det läggdags för Melvin. När vi lagt honom så att vi och pratade. Kändes så bra att prata med henne! Tack för besöket! v

Har även umgåtts en hel del med Anna-Lena och vi har pratat väldigt mycket och det känns så otroligt skönt för mig att kunna öppna mig och dela med mig av mina känslor och tankar. Vänner betyder verkligen sååå otroligt mycket för mig! v

Jag har alltid vetat det,men kanske t.o.m så vet jag det lite mer nu efter allt som hänt!

Ikväll ska vi se på dansbandskampen o bara mysa :)
Och så har Markus lovat att bjuda mig på pizza idag,hihi :)

Ha en mysig kväll! Kram!

Kallt och frostigt!

Efter en ganska jobbig vecka med sjukdomar och för lite sömn så avslutade vi helgen och ledigheten med att sova tillsammans, hela familjen i den stora sängen. Och trotts att jag sov dåligt inatt så mådde jag så mycket bättre än jag gjort hela den lediga veckan. Kände mig inte orolig, inte stressad, inte ledsen. Och nu är Melvin på dagis. Det är skönt för honom att han är där tror jag. Han tycker om att vara där och leka och han hade saknat sina kompisar, han var först lite blyg och mammig,men sedan så såg jag hur han blev nyfiken och ville gå och leka :) Jag fick en gosig kram och sedan vinkade han till mig i fönstret. Imorgon är det gruppfotografering och på torsdag är det enskild fotografering, längtar så tills vi får hem bilderna sen, första fotograferingen är något alldeles speciellt det!
Idag är det så kallt ute, och nu är det min tur att bli lite sjuk. Förkyld är jag och det kändes riktigt jobbigt att andas idag när vi gick till dagiset, blev för kall luft på något sätt.
Nu har jag en hel hög med skolarbeten som ligger så fint och väntar på mig! Bara att sätta igång..:)
Ha en underbar dag! Kram!


Gjort fint vid graven


Vi älskar dig!!Varför inte du fick stanna kvar,det är en fråga som vi förevigt kommer att ställa,varför?
Men jag tror att du ser mig och oss där du är nu, hos Gud i himlen. Lilla Vanessa, vi älskar dig mer än ord kan säga!

Markus födelsedag!

GRATTIS TILL MIN ÄLSKLING SOM FYLLER ÅR IDAG!
Just nu är han på jobbet och jag och Melvin är hemma. Sitter här och dricker min första kopp kaffe för dagen! Såhär sent! Jag brukar alltid dricka kaffe direkt på morgonen. Men idag har vi haft en riktig segmorgon. Legat i soffan med täcket och sett på Nalle Puh. Melvin verkar tycka om den lilla gulliga björnen Nalle Puh. Och det gillar jag! Jag tycker om barnprogram som är snälla och mysiga! Som förmedlar godhet o så. Jag gillar inte dumma barnprogram som proppar in massa idiotiska saker i barnens huvud. Nalle Puh, Astrid Lindgren, de flesta Disney filmerna är bra. Melvin önskar sig Disneyfilmer i julklapp eftersom vi har alldeles för lite av det, har bara en tror jag och det är just den som vi sett på igår och idag. Då är han så söt, han hämtar sin Nalle Puh nalle (gosedjur) och sätter sig i soffan och håller hårt i nallen och tittar och lever sig in i filmen. Just det, en annan favorit är Alfons Åberg, vi har alla de filmerna förutom en som vi ska köpa. Men vi har sett på Alfons nu en miljon gånger så det börjar bli lite tjatigt ;) Kan ni som har små barn känna igen er i det? Att man som förälder ibland tröttnar på samma samma hela tiden, man kan ju filmerna utantill!! Men barnen, dom tycker att det är LIKA intressant att se på samma film varje gång,hihi :)

Idag är det vackert väder. Vi ska strax äta lite jag och Melvin. Och sedan ska vi packa in presenterna. Eftersom Markus somsagt e på jobbet så skickade jag och Melvin ett jättegulligt sms till honom och så ringde han och då sjöng Melvin "ja må han leva" för sin älskade pappa! Ni kan ju tro att han blev rörd och det blev jag me! Vår älskade skatt!
Imorgon ska vi åka och göra det fint på vår älskade prinsessas grav! Vi har köpt ljus som brinner i två dygn som vi ska sätta i lyktan och tända. Då brinner det hela helgen sedan för vår älskade Vanessa. Då ska jag ta med kameran och ta en bild så ska ni få se om ni vill?

Skriver mera sedan nu ska vi äta lite! Kram!!

Myskväll

Idag har jag och Melvin varit ute på en liten busstur. Ville komma ut lite med Melvin nu nä vi har lov och efter att han varit sjuk o så. Då känner jag att jag ville mysa till det lite. Så vi gick och handlade hem lite godis o chips. Nu har vi lite myskväll jag och Melvin :) Vi ser på Emil i Lönneberga och äter MASSA godis :) Köpte apelsin festis också. Jag tror att han tycker att vi har det mysigt ;) Just nu sjunger han Idas sommarvisa :) Till middag gjorde vi hasselbackspotatis, och korv :) Tog det vi hade hemma och lagade något som hela familjen tycker om. Hasselbackspotatis är väldigt gott och enkelt att göra också :) Medans potatisen stod i ugnen så badade Melvin och efter det så duschade jag. Sedan åt vi och nu sitter vi här och har det mysigt.
Det blåser väldigt mycket här..
Markus vilar lite, han mår inte så bra. Har väl nåt virus i kroppen, det går ju mycket förkylningar o magsjuka o allt vad det är nu! Melvins krupp vekar bättre, men det verkar övergå i förkylning och hosta! Men det kanske inte är det, han kanske slipper att bli sjuk.
Nu ska jag se vidare på Emil och mysa :)
Hoppas ni har en mysig kväll!

Fy...

Jag mår inte alls så bra idag! Fy vad det är jobbigt när dessa dagar kommer. Vill ju så gärna att vi ska ha det mysigt nu när vi är lediga. Men allt ordnar sig säkert till det bästa! Denna månaden är inte den oligaste när det kommer till min ekonomi. Nu ska jag verkligen hålla i plånboken. Har ju kläder nu så att jag klarar mig ett bra tag! Nu är det bara mat o sånna utgifter som är okej. Och så givetvis allt som Melvin behöver. Men han har också väldigt mycket kläder får jag säga, och det känns väldigt skönt! Overall ha han två stycken dessutom, massa vantar och mössa, två par vinterskor, så himla skönt att alla sånna saker är köpta, känns tryggt! Långkalsonger och även raggsockar är inskaffat o klart att använda när vintern kommer! Så egentligen ska jag inte klaga så mycket! Jag har köpt en fin dator av min kompis och jag fick den till ett bra pris och jag fick med en massa tillbehör. Det dumma o jäkliga jag gjorde vad att beställa kläder från h&m som såg snygga ut men inte var det i verkligheten :( Men vad har jag lärt mig av detta? Att inte beställa fler gånger, bättre att åka och shoppa istället, då ser jag ju kläderna framför mig, kan prova dem och det är även mysigt med en utflykt! Men jag ser det som att jag var tvungen att handla nytt till mig själv. Vet inte hur jag ska förklara, men det har hänt så mycket och jag behövde lite nytt fräscht, det får mig att må bra! Så då var det ju en bra grej att shoppa! Sedan är dte födelsedagar denna månaden och då går ju en del till det. Jag betalade av på datorn, och jag betalade min del av hyran. Och på min csn inkomst så är inte plånboken så fet nu som den borde vara. Jaja nig tjatat om detta nu! Kände bara att skriva av mig lite, förstår om det är ointressant att läsa :)

Förresten, så är nu den första julklappen inköpt! Den är från mig till Melvin och det är pärlplattor & pärlor :)
Köptes på coop och pärlorna kostade 49:- och  pärlplattorna kostade också det. Så mysigt vi ska ha det på julen!
Ska skriva en liten önskelista med Melvin, så att vi har koll på vad han önskar sig av tomten. Han sa här om dagen att han önskar sig snö men ingen is. Bara snö :) Det är tydligen nummer 1 på listan :) Så önskar han sig en röd bil. Och en del annat som jag har kommit på att han önskar sig :) Men nu kan jag stryka pärlor o plattor från listan iallafall :)

Imorgon fyller Markus 35 år! En stor dag i min älsklings liv! Önskar att Vanessa var här och kunde vara med och sjunga jag må han leva och vara med och fira honom, sin pappa :( Om jag ska vara ärlig om hur jag mår så är det förjävligt! Jag brottas hela tiden med hjärnspöken och jag drömmer mardrömmar varje natt! Jag kan inte släppa taget, men jag kämpar med det. Jag vill aldrig släppa taget om henne eller sorgen, så klart! Men jag vill komma ifrån rädslan och ångesten över vad som hänt och jag vill leva igen! Detta är en del av sorgen, det är normalt att känna såhär, ingenting är fel att känna, man får känna, det är okej att inte vara 100% lycklig alltid! Det är okej att känna sig konstig ibland! Och som jag alltid säger till Melvin: "Vet du vad det bästa är när man är sjuk eller ledsen? Jo, det är att man blir frisk/glad igen sen!" 

Jag älskar dig Melvin! Mitt allt! Nu ska vi klä på oss och gå ut. Vi var inte ens utanför dörren igår, dels för att Melvin skulle vara inne och vila och mysa eftersom han varit sjuk, och så berodde det på att det ösregnade och blåste hela dagen. Så det gick knappt att gå ut för att leka!

Hoppas ni får en bra dag! Kram! 

Melvin sjuk :(

Ledsen för min frånvaro här men mina tankar har varit på annat håll.
Nu har vi iallafall börjat vår lediga vecka. Den har inte börjat så bra men. Nu är det mycket bättre!
I söndags kväll en liten stund efter att Melvin gått och lagt sig (han var helt frisk och som han brukar vara när han la sig) så sa Markus att Melvin andades konstigt. Melvin började gråta och vaknade. Jag tog upp honom i min famn och han satt i mitt knä och grät och hade ont i halsen. Han hostade och var väldigt hes! Så somnade han om i min famn och då lät han väldigt väldigt tät när han andades. Jag blev jätteorolig och en av mina första tankar var krupp, eftersom detta kom så väldigt hastigt och utan övriga förkylningssymtom. Jag bestämde mig för att avvakta, för tanken om halsfluss fanns ju också där. Jag la mig brevid honom och då vaknade han och mådde bättre, han skrattade och skojade och sedan sov han normalt igen. Dock staplade jag kuddar under som han fick ligga på, så att han skulle ligga lite upprätt med huvudet för att minska täthet o sådär. Vet inte hur många gånger jag la honom tillrätta med huvudet på kuddarna. Inte mycket sömn för mig den natten. Jag sov ju men lite oroligt, hade ju detta i mitt undermedvetna hela tiden! På morgonen mådde han bättre igen! Mina föräldrar och lillebror kom och hälsade på! Vi åkte till göksäter ;) Så som var bestämt innan och eftersom Melvin mådde bättre och även såg fram emot att träffa mormor, morfar o morbror så gjorde vi det som vi planerat. Men när vi väl var på göksäter blev Melvin periodvis varm och matt och trött. Vi åkte hem och då bestämde jag mig för att gå till vårdcentralen, ringde och fick en tid 45 minuter senare. Vi gick ner och då var Melvin inte alls pigg och glad. Hans allmäntillstånd var förändrat för han var ledsen och hade feber :( På vårdcentralen kikade doktorn på Melvin, i hans hals och öron o så, han sa att det verkade vara krupp. Vi tog blodprod( =stick i fingret) Och test från halsen, men det visade att hans alla värden var bra. Så han fick mediciner utskrivna. En speciellt hostmedicin som vidgar luftröret så att det blir lättare att andas. Så direkt efter vårdcentralen gick vi till apoteket och hämtade ut medicinerna. Sedan åkte vi hem, Melvin fick medicin. Han åt lite middag, det tycker jag var så duktigt gjort med tanke på hur dåligt han mådde. Efter maten somnade han i fåtöljen, han sov i några timmar men vaknade och då var han alldeles varm och verkade prata i sömnen, han var orolig och hans hjärta slog så snabbt. Detta var biverkningar som kunde uppstå efter man tagit medicinen, men det kan ju även ha berott på febern. Han var vaken en liten stund, sedan somnade han och vi la oss också, han sov mellan oss i stora sängen och hela natten sov han gott. Imorse så var det bättre igen. Han var sitt vanliga goa glada jag, så skönt att han mår bra igen!
Så nu börjar vår ledighet på riktigt, och nu ska vi ha det mysigt! v

RSS 2.0