Funderingar kring en hel del

Sitter och funderar på detta med att ta kontakt med andra personer. Hur svårt det kan kännas! Eller det kanske bara är jag som känner så? Eller så är det kanske jag som inte riktigt har lärt känna den person jag är och har blivit efter allt som hänt? Känner mig oavsett vad väldigt känslig, men samtidigt känner jag hur jag börjar landa i den person jag är, lite samma som den gamla Camilla, men också full av nya tankar.

Idag skulle jag egenligen träffat en kompis, vi skulle gått ut o haft det skoj! Något som jag egentligen hade tyckt varit roligt, och det tycker jag ju också. Träffa en kompis och sitta och prata om allt mellan himmel o jord och kanske ta en öl eller två, bara hon och jag <3 MEN just nu i livet så känner jag för att dra mig tillbaka. Ta det väldigt lugnt och hellre ses och ta en promenad och bara prata, ta en fika. Jag och Melvin kan nog ta bussen till dem och hälsa på någon dag istället. Så finns den en till vän som jag skulle träffat förra veckan, vi skulle gått i affärer o så skulle vi gå och fika. Men jag hade så mycket runt mig då, den veckan va verkligen skitjobbig så jag fick magkatarr och det slutade med att jag fick sömnproblem, kunde inte sova alls nästan. Ni kanske känner igen er, ni vet när man är jättetrött, så går man och lägger sig och precis när ögonen går igen och man tror att man ska somna så vaknar man med ett ryck och hjärnan kan inte somna, tankarna gör att man inte somnar. Tankar som oro, " hur ska jag göra med det o det??!" Sånt som man egentligen inte behöver ligga o grubbla på mitt i natten, sånt som sedan oftast löser sig.

Så tillsist slutade det med att jag nästan slutade tänka, men det gör jag nu! Och jag har lärt mig så oerhört mycket om mig själv och om livet den senaste veckan så jag trodde inte att man kunde lära sig så mycket på så kort tid! Har förvånat mig själv över hur stark jag kan vara när någon annan och även jag själv tror att jag är på botten, då reste jag mig och stod upp för mig själv mer än jag nånsin gjort förut. Och i den stunden så lovade jag mig själv tre saker:
1. Att alltid stå upp för mig själv
2. Att alltid skydda min son (det har jag ju alltid gjort,men jag känner mig verkligen som att jag går genom eld och vatten för honom, jag skullr kunna dö för honom)
3. Att aldrig mer göra mig själv svag, för det är då man riskerar att må riktigt dåligt, jag ska må bra!!


Presenter o foton :)

Igår kom jag på att vi ska framkalla våra bilder som vi hittills har från sommaren, så att vi kan välja en bild att skicka till tidningen, årets grattisbild för Melvin, Melvin ska vara med i tidningen! Hihi,mammas hjärta!
Just nu sitter jag och dricker mitt kaffe, vädret utanför är molnigt, kan tänka mig att det är skönt promenadväder idag :)

Nu har jag/vi köpt de flesta födelsedagspresenterna till lilla prinsen.
Ska köpa en eller två saker till, och så ett fint födelsedagskort. Så all mat o sånt som vi ska ha på kalaset :)
Ska göra smörgåstårta hade jag tänkt, och så 2 stycken fiiiina födelsedagstårtor med nåt sött motiv. Hoppas jag fixar det nu också! ;) Haha!


Städa o städa!

Godmorgon!
Måndag idag, och jag får faktiskt säga att det känns bra o skönt! Ny vecka o allt!
Denna dagen började vi med frukost, Markus har nu åkt till jobbet, jag har städat lite, skurat golvena i köket o sedan i badrummet. Melvin har tagit ALLA sina böcker o spridit så fint över golvet här i tv-rummet!

Förövrigt så känns livet inte så kul just nu, men som ni vet så kan man ju kanske inte skriva om allt här :( Men jag kan bara skriva att jag verkligen hoppas att vissa saker kommer att ordna sig för mig och för oss! Men det är inte alltid lätt!

Nu ska vi snart ta en promenad, sedan laga nån mat om ett par timmar alltså. Ska försöka hålla Melvin upp och vaken så att han kan somna i någorlunda tid ikväll, för då måste mamma plugga lite och se på tv =)

Ha en bra dag!

Just det kom på två saker som vi ska göra idag,förutom sånna där saker som görs varje dag då, så ska vi sätta in våra nya fina bilder i ramar o hänga upp på väggen. Har bara två ramar kvar så vi kanske får åka o köpa fler, ska även kika på presenter till Melvin. Det andra vi ska göra är att flytta in stereon i hans rum, en väggstereo för jag fick en bra idé, att eftersom Melvin har lite svårt att trivas o komma till ro i sitt rum så kan han ju lyssna på sagor o avslappnande musik o.s.v när han ska vila och sova.

Nu ska jag leka lite med min prins <3


Söndag!

Då var helgen snart slut. Jag är jättetrött! Kommer nog att sova gott inatt.

Imorgon börjar en ny vecka och det ska bli så skönt! Ska hitta på små mysiga saker med Melvin varje dag. Och så får det bli en del pluggande också.
Ska även börja planera Melvins födelsedagskalas. Tiden går så fort!
Nu blir det film o mys i soffan!


Cirkusen!

Igårkväll så var jag,Melvin o hans farfar på cirkus!!:)

Det var en jättemysig upplevelse verkligen!
Jag tycker att det är så magiskt att sitta där inne på cirkusen! Och Melvin han tyckte att det var en stor upplevelse!! Melvin har pillat bort massor av tangenter på datorn,så det e såååå svårt o jobbigt att skriva. Men här har ni några bilder =)





















Melvin fick hennes häst <3

Igår när jag och Melvin promenerade till hans föräldrar så tänkte jag på Vanessas alla saker.
Alla hennes saker finns hemma hos deras farmor o farfar.
Och en av de saker som jag/vi köpte till prinsessan ville jag att Melvin ska ha! En rosa och lila häst.
Så när vi kom dit så gick jag ned i deras källare/nedersta våning och jag o farfarn tog fram hennes saker. Jag tog fram hästen men fick då även se alla hennes saker. Hennes blöjor,nappar,kläder o filtar. Kändes helt förkrossande!
Saknar dig så min prinsessa!

Melvin älskar att leka med din häst. Vi tar hand om din fina häst tills vi ses igen gumman! Vi älskar dig mest av allt! Puss o kram från din mamma, pappa och storebror! Frågan varför gör så obeskrivligt ONT!Varför fick du inte stanna och vara här hos oss?


Gårdagen!

Igår blev det så sent så jag orkade inte skriva här..

Först på förmiddagen så var det tänkt att jag och Melvin skulle cykla och hälsa på hos hans farmor o farfar eftersom hans farmor längtade så mycket efter att få träffa Melvin.Så vi satte oss på cykeln men när jag såg hur MYCKET jobbig trafik som det var så ville jag inte cykla med Melvin där bak i cykelstolen så vi cyklade hem och tog barnvagnen istället. Jag tycker inte om att cykla på en väg där det kör bilar precis hela tiden när jag har Melvin med, bättre att promenera med barnvagnen då tyckte jag! Så det blev en promenad på 5 km. När vi kommit hem till dem så lekte Melvin med dem, badade i deras bassäng och jag låg och solade =) Så bjöd de på middag, blev kött,potatismos och sallad.


En glad prins!


Cirkus!!

Ikväll ska jag, Melvin och farfar Kurt gå på cirkus! Ska bli så roligt att just jag får vara den som följer med Melvin på hans första cirkus besök! När jag var liten så var jag med min pappa på cirkus. Det är ett av mina tidigaste barndomsminnen. Minns när vi var påväg till cirkusen när vi åkte bilen dit. Jag hade fin skor på mig och en liten gullig väska och så hade jag ett alldeles nytt armband. Jag var väl 4 eller 5 år. Och idag ska jag ta med min lilla son på cirkus. Vilken upplevelse!!

Sov inte sådär jättebra inatt heller :( Drömde om Vanessa, jag tänker på henne hela tiden. Saknar min prinsessa dygnet runt, hela hela tiden. Men när jag har Melvin hos mig så är det fullt upp hela tiden. Han vill ha in uppmärksamhet dygnet runt. Han är väldigt mammig. Men det är tur att jag har saker att göra hela tiden. För jag vill asolut inte sitta ner och tänka :(

Saknar min prinsessa som snart varit i himlen i 1 år.

Saknar dig så att det gör ont..


Nya skor till prinsen!!


Blev ett par sådana! Är supernöjd! :)

I eftermiddags var Anna-Lena o lilla Natalie här, somsagt! Vi hade det så mysigt!
Fikade med bullarna som jag och Melvin bakade igår o så hade hon med sig en jättegod kladdkaka med vaniljsås*mums*! Vi satt o pratade o hade det trevligt,tack för idag vännen <3

Så har vi köpt nya skor till Melvin. De hade inte adidas där och kavat skorna fanns bara i mindre storlekar, men vi är nöjda med dessa!

Sov gott!kram!

Godmorgon tisdag!

Jahopp då var det tisdag då! Och jag har sovit sååå gott inatt, skönt!

Melvin ville inte äta frukost imorse..Men vi får se,han blir väl hungrig om en stund. Idag kommer Anna-Lena och lilla Natalie hit, och jag och Melvin bakade kanelbullar igår som vi ska bjuda på =) Passar ju alldeles utmärkt! Så denna morgon/förmiddag så ska jag städa o plocka iordning, laga något gott så att prinsen får något gott i sin lilla mage! Så ska vi gå ut med lilla Maja :) Soligt är det, så en stund på altanen får vi allt försöka få till också.

Ska även ringa en kompis idag som jag inte pratat med på några dagar nu, vi måste planera in att hitta på något somrigt nu snart!

 

På lördag ska vi på ett STORT släktkalas! Kan ju bara hoppas att det är många barn me så att Melvin får busa av sig, och att det är god mat o efterrätt,haha =) Gäller att se positivt på livet!

Nä nu får jag göra något här! Har precis duschat så fixa till håret kanske vore en bra idè!

 

Vad ska DU göra idag??kram


Filmstund - farsan!

Ikväll har jag och Melvin sett på filmen Farsan! Melvin kunde inte somna och han va så ledsen så han fick komma upp. Jag trodde att han skulle somna hos mig i soffan (jag såg på filmen på datorn). Men det gjorde han inte, han tittade lite på filmen han me, hur somhelst så hade vi det mysigt! Jag gillade den filmen jättemycket, tycker att den va rolig! =) Markus kom hem strax efter klockan sju. Då åt vi lite kvällsmat tillsammans. Men Melvin ville inte ha.
Och nu ligger vi här o ska strax sova!Inatt hoppas jag att jag kan få lite mera sömn!

Imorgon får vi besök =D Anna-Lena och lilla Natalie kommer och hälsar på oss! Melvin ser fram emot att Natalie ska vara på hans rum o titta på hans leksaker som han hade när han va bebis :) Gullunge!
Imorgon när Markus kommit hem från jobbet så ska vi åka och köpa skor till Melvin. Han behöver skor och denna gången blir det riktiga,rejäla skor. Funderar lite på om man ska välja adidas eller liknande eller så funderar jag lite på märket kavat. Somsagt så ska skorna vara bekväma, vattentäta, tåliga så att han kan ha dem ett tag. Vet inte hur många par som gått sönder o blivit utslitna efter bara några veckor, och det blir dyrt o även trist i längden!
Så ska jag även kika in på Gina och kanske köpa en klänning som jag sett, men bara kanske somsagt. Gäller att tänka över sina köp nu när ekonomin är som den är för mig! Men jag vill så gärna ha nåt fint att ha på kalas och speciellt på Melvins 3 årsdag!! OM jag köper den så får ni se bild. Tycker iallafall att den ser fin ut på hemsidan=)

Nu ska jag läsa lite, sen sooova!


 


Promenad!


Fina bilder från vår härliga promenad!


I LOVE YOU!


Hejsan!

Nu känns det äntligen lite bättre i livet. Ledsen för att jag varit så dålig med att uppdatera, men man har sina stunder då man känner sig lite nere och vet liksom inte vad man ska skriva då det mesta känns trist o tråkigt.
Men nu känns det somsagt som om livet blivit lite lättare igen.
Det strulade till sig lite med psykologikursen, hade inte tiden som krävdes. Men idag så har det löst sig, jag har förlängt kursen till tio veckor istället för fem som jag bestämde mig för från början. Känns så skönt att jag nu har den tiden som jag behöver för att skriva mina två uppsatser, samt göra provet. O en del annat för att få ihop de 50 poäng som saknas och som jag måste få för att få studiemedel till hösten. Men nu ska det allt ordna sig!


Idag har jag och Melvin en mysdag! Eftersom vi är ensamna så passar vi på att bara mysa o att bara vara,umgås o slappna av! Det är det BÄSTA jag vet! =) Började dagen med frukost tillsammans, sedan tog vi en lång skogspromenad, tog massa mysiga bilder som ni ska få se senare idag! När vi kom hem ringde jag o fixade med skolan o csn, fick då veta att det kommer att ordna sig, då blev jag glad och lättad!! Sedan lagade vi mat, klyftpotatis & kryddiga korvar som jag skärde i mindre bitar, blev riktigt gott! =) Sedan så har vi bakat kanelbullar, det tycker Melvin är så mysigt, och jag me såklart!

Just nu känner jag mig otroligt trött, har inte sovit ordentligt på flera flera nätter =(
Men nu så kanske jag kommer sova gott inatt iallafall, efter en mysdag me min lilla son!

 

Vad gör ni idag?Kram


SNÄLLA KOM TILLBAKA,KOM TILLBAKA,KOM TILLBAKA,SNÄLLA KOM TILLBAKA!!...


Bilder och kommentarer!

Jag vet att det emellanåt blir väldigt lite bilder i bloggen. Jag skriver ett inlägg o just bara skriver, men jag ska bjuda på fler bilder! :) Men då får ni kommentera! :) För då känns det roligare och mer personligt att skriva blogg =) Får man inga kommentarer så tror man lätt att ingen läser?

Farfar Kurt och Gerd o Hugo!




Tack farfar Kurt för att du ställde upp o skjutsade mig till arbetsförmedlingen då det inte gick någon buss så som jag trodde att det skulle göra.
Men dagen blev mycket mysigare tack vare det också! Melvin o hans farfar åkte och hälsade på Kurts syster Gerd o hennes man Hugo. Gerd fyllde år idag o hon blev nog förvånad att först Kurt och Melvin dök upp o en kort stund senare ringde även jag på hennes dörr :) Det var roligt och mysigt att hinna hälsa på dem, för det va längesen sist Minns speciellt en gång vi var där och hälsade på, då var Melvin en liten pytte-bebis, saknar den tiden! Men nu är han ju en stor kille som pratar o busar o allt! När jag varit borta en stund så möter han mig alltid o ropar "mamma!!!" och så får jag en stor mysig kram! Min stora kärlek i livet! Likadant idag så möttes jag av en stor kram från min Melvin!

Melvin pratar så mycker om sin födelsedag! Han berättar att han fyller tre år, att han ska ha kalas och att han ska bjuda på tårta, en tårta som ska vara rosa och brun =) Det har han kommit på själv! Och så önskar han sig en ny Rorri-racerbil, en STOR sådan! Det sa han till mig imorse! Jag har redan köpt en present, en Pippi-häst( lilla gubben häst) på Åhlèns. Hoppas mitt hjärta blir glad för den! Men han ska ju få fler presenter också. Längtar tills jag ska köpa present till honom, det är nåt av det mysigaste som finns.

 


Magkatarr!

Hemma igen!Phu, nu va äntligen det avklarat. Har varit på arbetsförmedlingen o mötet me handläggaren tog typ en kvart, så det va skönt det! Ska inte dit mer eftersom jag ska börja plugga, känner verkligen hur rätt det känns!
Nu blir det att tvätta lite kläder, o plocka lite här hemma. Så ska jag och Melvin äta soppa strax, ikväll blir det en cykeltur. Och så blir det en hel del pluggande, 1 timma idag har jag bestämt, så att jag kommer igång me uppgiften som jag ska göra. Uppgiften är att välja en karaktär i en film och göra en psykologisk analys. Jag har valt filmen Hide and seek, nån som sett den? Min uppsats ska handla om pappan i filmen och så ska jag analysera kring honom o hans personlighet, spännande va? :) Kram på er!

Man ska passa sig..

..för att bli beroende av andra vuxna människor, det har jag lärt mig! Önskar så mycket att jag hade bil o körkort, det får bli nästa grej! Hela mitt liv kommer nu att gå ut på att komma framåt i livet! Måste fixa mitt liv heltenkelt. Men jag har ju redan börjat faktiskt! Till hösten börjar jag plugga igen, något helt nytt som ska leda till ett jobb! Ska verkligen kämpa för det! Jag ska läsa ekonomi-handel-turism utbildningen på komvux. Det är en 1 årig utbildning och efter det så ska man ju kunna få jobb, iallafall så lär jag mig massor av nya o intressanta områden!

 

Och såfort jag börjat plugga ska jag även fortsätta me körkortet! Det får bli att jag tar lektioner, pluggar på teorin och övningskör med min gulliga vän som erbjudit sig att övningsköra me mig! =)

 

Idag ska jag till arbetsförmedlingen idag, är ju tvungen att gå dit för att få min stora feta ersättning från alfa-kassan ;) Och jag lovar er att mindre ersätting än vad jag har det kan man nog inte ha! Det är inte bra alls detta..Tur att jag kan se ett slut på skiten iallafall..Att börja min utbildning betyder en hel del i mitt liv kan man säga!! Nu har jag inte sökt några jobb direkt, känner att jag har fullt upp me att bli godkänd på psykologin, för om jag inte blir det så får jag inga studiemedel o om jag inte får studiemedel så kan jag inte börja på utbildningen. Men en sak är säker o det är att jag ska vara ärlig mot handläggaren, säga som det är och om jag sedan får min a-kassa indragen så får det väl bli så då..*usch så nervöst,gillar INTE att gå till arbetsförmedlingen*

Nä nu e det hög tid att fixa till oss för att sedan åka!
Ska avsluta dagen på stranden sedan, jag & min Melvin! <3

 


Varmt o hett :)

Känner att jag skrivit ganska lite här den senaste tiden. Känns som jag bara skriver om massa stressande saker. För de senaste veckorna har jag kännt mig väldigt stressad. Men det kan väl vara så när man känner att man inte riktigt har prioriterat sin tid på ett bra sätt. Men nu är det ändring på det! Nu ska jag göra bra ifrån mig på psykologi-kursen, för nu är det bara 2 veckor kvar, eller 1,5! Gött, bara man blir godkänd!

Något som plågar mig är att det snart är Vanessas 1 års dag =( Underbara lilla prinsessan skulle fyllt 1 år två dagar efter sin storebrors födelsedag. Behöver jag säga att det gör ofattbart ont i min själ o i mitt hjärta?!? =(     Jag vill inte att tiden ska passera, för jag vill inte ens tro att det är ett år sedan vi förlorade dig! Det är ett år sedan jag höll dig i mina armar, å jag saknar dig så! Den som säger att tiden läker allt vet inte mycket om livet! Tiden läker aldrig ett sådant här sår! Det är väl det jag börjat fatta nu! Det är fruktansvärt!

Idag köpte vi en kruka/låda som man planterar som blir som en rabatt framför gravstenen. Den skulle grävas ned en bit framför stenen. Känslan när jag såg Markus gräva vid vår dotters gravsten, den är en känsla jag aldrig någonsin kommer att glömma.. Men när vi satt ned krukan så blev det så fint. Vi valde en rosa ros i mitten och lila blommor runt om, så la vi alla hennes fina saker. Hon har en sten där det står: "Jag älskar dig" inristat, så har hon ett rosa hjärta i porslin, en sten med glitter och en ängel på och ett hjärta där det står "i love you". Melvin har ett likadant hjärta, köpte varsitt till dem.


Nu åskar det har, så jag ska stänga av datorn nu o lägga mig o läsa en stund.
(Hoppas det slutar åska snart för lite rädd är jag nu!)

Godnatt alla underbara!


Psykologin!

Idag började vi dagen med Sunes jul! Lite fel årstid kanske,men mysigt ändå ;)  Melvin ville titta på Sune och totti som han säger(totti = tomten) :) Sedan kom farfar o hämtade Melvin så att jag fick chansen att plugga en stund. Och direkt de hade åkt så började jag min uppsats som utvecklingspsykologi och det slutade med att jag satt o skrev i 4 timmar. Det är en stor uppsats o det krävs en hel del. Så många timmar och jag är ändå inte klar. Segt som sjutton ju! Men måste man så måste man! Jag är väl rätt så nöjd. Hade ju satsat på Vg= välgodkänt, men nu känner jag att jag blir mer än glad o tacksam om jag får godkänt. Känns mest som jag skrivit en massa pladder när jag nu läser igenom det. Men det är INTE lätt..

Det jag känner just nu är att livet inte är lätt alls, eller så är det min personlighet som förändrats..Jag vet inte. Men jag kan knappt slappna av alls nuförtiden. Och för första gången så får jag känna hur det känns att inte kunna sova nästan alls. När jag ska gå o lägga mig så läser jag någon bok tills jag somnar, sedan vaknar jag o då börjar jag grubbla på allt. Jag tänker på Vanessa, att hon är begravd, att hon aldrig kommer att få leva sitt liv. Jag tänker på varför hon somnade in, jag tänker på var hon är nu? Jag undrar om det finns ett liv efter detta? Jag tänker på mitt liv, på hur mitt liv kommer att bli. Jag undrar om jag är lycklig? Jag får ångest över hur fort tiden går.. Sedan somnar jag en stund och vaknar tidigt av att Melvin vill gå upp, och jag är fortfarande supertrött o skulle kunna sova vidare. Men det är bara att stå upp o göra kaffe så att man vaknar ordentligt..

Så är det detta med skolan, jag måste bli godkänd för att få studiemedel till hösten och till våren.. När man helst av allt bara vill vara mammaledig med lilla Vanessa! :(

Men istället har vi en gravsten att besöka, det är all vi fick när man ser det så. En grav att sätta blommor vid.. Livet är hårt ibland! Men det gäller att bara kämpa på!


Godkänd!

I lördagskväll satt jag o gjorde ett supersvårt o jobbigt prov i psykologi!
Fick veta idag att jag blev godkänd! Skööönt! Man kunde få IG (icke godkänt) eller G (godkänt), och man skulle ha 75% rätt, jag hade 76 ;) haha! Men det va ett svårt prov o jag är jättenöjd att jag klarade godkänt! Nu är det bara att kämpa vidare!

En lördag på havet

I lördags var vi ute med Melvins faster i hennes båt på havet! Det var jättemysigt verkligen!
Det var Melvins första båttur och han va så gullig! Han somnade i mitt knä efteren liten stund =)

De som var med på båtturen var jag, Melvin, Melvins o Vanessas farmor o farfar, Markus o faster Cecilia.


Jag och Melvin badar v


Tänkte på en sak.

Och detta är en känslig sak! Så jag varnar lite..
Idag när ja hämtade Melvin på dagis så va en av Melvins dagiskompisars mammor där med sin lilla nästan nyfödda dotter där. Och jag såg henne och jag försökte/var glad o så. Men inuti mig så kom en känsla av sorg(såklart). Melvin tittade på bebisen där hon satt i babysittern o så. Mina ögon fastnade också på henne och hur söt hon var, och vädret är så som det var när jag var gravid med Vanessa, vår lilla bebis,vår lilla tjej som ju skulle ha legat sådär fridfullt o sovit sött i våran babysitter. Jag tänkte "tänk att vi fick begrava en sådan liten prinsessa" *gråter inuti* Mitt hjärta gråter på allvar,verkligen! Saknar dig så. Det är verkligen hopplöst att längta efter någon som skulle ha kommit! De gör så ont att man nästan dör..
Igår så skulle jag och Melvin måla på hans rum, och vet ni vad han gör? Det finns två stolar i hans rum vid hans bord, men han satte en tredje stol vid bordet och så skulle jag flytta den stolen för att sitta där. Då sa han "nej mamma, Vanessa sitter där,mammas bebis sitter där!"
Detta skedde helt utan att någon hade pratat om henne den dagen.

Vi saknar dig så lilla gumman,kom tillbaka!
Jag hade gjort vadsomhelst för att få se dig växa upp och bli lycklig,tro mig,jag hade gjort VAD SOM HELST

Midsommardagen!

På midsommardagen hade vi en familjemys dag! Det är väldigt mysigt o avslappnande när vi har sånna dagar!
Vi handlade och efter att vi handlat så var vi på mc-donald`s, första gången Melvin var inne på mc-donald`s. Det va riktigt mysigt. Han var så söt därinne! Som han alltid är såklart!


Jag och mitt lilla hjärta på mc-donald`s =)




Senare samma dag så hälsade Melvin på hos farmor o farfar och jag och Markus passade på att sola lite på "vår" lilla badplats där det tyvärr inte är så barnvänligt eftersom det är mycket klippor o så. Men så mysigt det är att sitta där o sola och titta ut över havet. När vi bodde här första gången så brukade vi ta med frukost dit. Vi packade ner frallor o annat gott o så åt vi frukost där och solade, mysiga minnen.


Solar vid havet =)




Medans vi solade så var ju Melvin som sagt hos farmor o farfar

 


När blir han trött? :)

Jag sitter här och undrar när Melvin ska bli trött ikväll.
Allt är klart för kvällen. Rummet är städat, lilla mys-lampan är tänd, kvällsmaten är i magen och vällingen har han druckit upp, tänderna är borstade och han har varit vaken sedan ca 7 imorse utan att sova en blund. Och då har han ändå varit på dagis, cyklat både dit och hem, varit ute flera timmar på dagis och varit ute en stund med mig när han kom hem. Och han är INTE trött! Men snart somnar han nog för denna dagen.Det är trevligt att ha honom vaken så det är inte det jag säger! Men han borde väl iallafall sova gott inatt va? ;)

Vi satt på balkongen förut jag, Melvin o lilla Maja. Melvin åt glass o jag passade på att få sola min rygg en liten pyttestund. Typ den stunden det tar för Melvin att äta en glass ;) Men man får ta vara på de små tillfällena ;)



RSS 2.0