Teater :)

Igår var mitt hjärta på teater med dagis. De hade sett en teaterpjäs som heter "Det var det fräckaste". Den hade tydligen handlat om en mullvad som hade en bajskorv på huvudet, så skulle han gå runt och fråga massa olika djur om något? :) Haha, det låter precis som en teater i Melvins stil. Det är hans humor på pricken! :) Hoppas att han skrattade massor med sina små söta kompisar!
Efter dagiset hämtade vi honom och tog sedan en promenad ner till byn där vi gick in på biblioteket och lämnade tillbaka böcker, så lånade vi sju stycken nya. Så nu klarar vi oss i en vecka till. Vi läser en bok varje kväll. Och det är en av de mysigaste stunderna på dagen :) Det och när Melvin somnat, då brukar jag lägga en filt och täcken och alla Dennis nallar på golvet, så lägger jag honom där så han får ligga och träna att ligga på mage o så. Så sitter jag på filten och dricker kaffe eller nåt och bara umgås med min lilla prins! :)
Sedan ser jag på tv, nåt bra program om det finns. Så somnar Dennis i min famn, då njuter jag! :)
Sedan så lägger jag honom och ser lite till på tv. Och sedan är det dags för nattmålet. Efter han fått det så går vi och lägger oss, sedan sover vi tills morgonen :)

Nu hör jag att han vaknat så nu får jag ta upp honom :) Kram!

Underbar dag!!

Idag har vi haft en mysig dag. Har kännt mig gladare och piggare idag. Även om jag börjar bli förkyld eller nåt. Hoppas det inte bryter ut. Vill inte att Melvin och Dennis ska bli förkylda.

Imorgon fyller Markus år. Då ska jag och pojkarna gå och köpa en present och tulpaner till honom som han ska få när han kommer hem från jobbet! :) På kvällen ska farmor o farfar komma hem till oss och passa barnen så ska vi gå ut och äta pizza och gå på bio bara vi två! Ska bli lite mysigt och så ska det bli gott med pizza! :)
Nu ska jag krypa upp i soffan och äta godis. Dagen har varit mysig med massa promenader.
Dagen avslutades för Melvins del i sängen och jag och han läste böcker. En favorit blev om lill-nalle som skulle klä på sig. Så tog han på sig alla kläderna fel. Jackan på benen, och byxorna på huvudet o så vidare. Det tyckte Melvin var jätteroligt. Mammas älskling! Dennis är också helt underbar han också :) Just nu sover han me. Han skrattar och jollrar hela tiden :) Mammas prinsar!

Godnatt på er! Kram

Trött och ledsen..

Jag har kännt mig ledsen från och till den senaste tiden. Jag tänker för mycket. Min hjärna tänker hela tiden. Jag vet inte varför. Men nu har jag bestämt mig för att ge mig själv möjligheter att må bra. Jag ska ta hand om mig bättre. Det ska jag göra genom olika punkter.


* Skriva här om vad vi gör på dagarna, det får mig att må bättre.
* Prata ut om mina tankar.
* Beställa tid för massage, jag fick ett presentkort för över 2 år sen på massage som jag ännu inte tagit ut. Det ska jag göra nu.
* Jag skall endast umgås med personer som får mig att må bra.
* Jag ska ta hand om mig och bli starkare på insidan.


Vanessas grav <3

Förra veckan så promenerad jag och barnen ner till samhället efter dagis.
Vi gick till blomsteraffären och köpte granris, en jättefin ljungblomma och ett rosa blockljus.
Det hela var ganska inpulsivt så jag hade därför inte med kameran. Så jag har ingen bild att visa. Men efter att vi köpt sakerna så hämtade Markus oss så åkte vi ut till graven. Så gjorde vi det höstfint där.
Känns skönt att ha gjort det.
Och nån dag snart, tänkte nästa helg så ska vi åka och tända ett el-ljus som kan lysa nu under den mörka perioden, ska även ställa dit lyktan.


Begravning

Förra onsdagen var jag ensam utan barnen för första gången nångång. Klockan 10 på morgonen befann sig jag och mina föräldrar och min lillebror i Håby kyrka för att vara med på en otroligt vacker begravning till vår vän till familjen. Kan man säga att en begravning är vacker? Fruktansvärt sorglig, men ändå vacker på nåt vis. Har aldrig sett så mycket blommor på en och samma gång. När jag var liten så bodde vi granne med ett underbart par. Jag brukade gå dit och hälsa på när jag var som i Melvins ålder, alltså 4 år. Jag älskade att hälsa på dem eftersom dom var så snälla. De bodde på en bondgård och jag brukade gå runt i deras ladugård och titta på djuren. Vi brukade hjälpa dem varje sommar med att ta in höet, vi fick åka hölass då. Mina föräldrar brukade hälsa på där ibland när vi blev äldre och då följde vi alltid med och åt godis och tittade på deras tv :) En gång när jag var liten och var arg på mamma och pappa så packade jag ner alla mina nallar och leksaker i en svart säck och så rymde jag dit :) Jag var arg för att mamma och pappa såg på tv och inte lekte med mig, så jag packade och rymde, hihi! :) När jag kom dit så såg jag på barnprogrammen, sen kom pappa och hämtade mig på cykeln :)
Kvinnan som vi var på begravning för var frun. När jag satt där på begravningen så tänkte jag på det paret som varit gifta och hållit ihop i nästan hela deras liv. Jag tänkte på att det som de fann i kärleken, det är det de flesta av oss söker. Vår andra hälft, den där personen som passar ihop med dig som en pusselbit, din själsfrände.  Jag beundrar dessa människor, det gör jag verkligen. Dels för att dem båda är två av de bästa och mest godhjärtade människor jag vet. Hon sa aldrig ett ont ord om någon berättade min mamma, hon sa alltid att den personen i fråga säkert gjorde sitt bästa. Det kallar jag godhet.
Jag skulle vilja ta bort mannens smärta, jag gjorde vad jag kunde genom att ge honom en kram och beklaga det som hänt. Försökte även få fram vad jag kännt för dem.

Barnen hade klarat sig fint utan mig den stunden. Dennis hade mest sovit och Melvin hade varit på dagis.
Tog även lite barnledigt efter begravningen då jag och min lillebror åkte till göksäter. Han skulle shoppa och jag skulle fälja med. Det blev tvärtom :) Jag fastnade vid bebiskläderna, like always :)
Sedan åkte vi faktiskt till ett matställe och åt :) Då hade Markus kommit hem från jobbet. Så jag kom hem lagom tills han skulle natta barnen :)

Kram

Min Älskade Prins :) Han vill prova min klänning och se ut som en prinsessa. Älsklingen!

RSS 2.0