Sommar!

Tänk att det är sommar nu! Jag tycker att tiden går så fort! Efter sommaren är det höst och då är Dennis redan 1 år, och Melvin han blir 5 år han! Och jag som tycker att det känns som inte alls länge sen då jag låg på bb och hade fått min lilla lilla prins Melvin *Kärlek*
Och att det snart är ett år sedan jag var på näl igen och fick min lilla lilla prins Dennis *Kärlek* det känns ofattbart! Känns ju som förra veckan ju på ett sätt! Vart tog det första året vägen?

Idag ska vi ut på äventyr jag och mina små prinsar!
Men först ska vi äta frukost, göra oss iordning, packa väskan. Sen bär det iväg! ;)


Hörs senare, ha en bra dag! Kram

Torsdag 14 juni

Torsdag idag och jag borde skämmas som skriver här så sällan. Och det gör jag också..just nu!
Ser att det är några trogna läsare som fortfarande kikar in på min för tillfället tråkiga blogg. Tack ska ni ha för det! Ska försöka bli mer aktiv. Men det är så roligt med kommentarer också. Jag får aldrig några kommentarer på det jag skriver längre. Då tänker jag att det är meningslöst att skriva, om ingen ändå läser eller tycker att det är roligt att läsa.. Så lämna gärna en kommentar så att jag vet om någon läser? :)

Det har hänt massor och ingenting sen sist jag skrev ;)
Pojkarna växer för fullt! Markus blir kvar på sitt gamla jobb över sommaren. Jag har kommit in i rollen som flerbarnsmamma ganska bra tror jag. Vissa stunder är det stressigt, stressigt och stressigt! Som när Melvin vill ha uppmärksamhet fullt ut och Dennis vill ha hela uppmärksamheten samtidigt. Då känner jag att jag inte räcker till, att jag skulle behöva bli två mammor samtidigt! Typ dela mig och vara två. Men det går ju inte. Men dessa intensiva stunder går snabbt över (oftast) och sedan blir det alltid  underbara stunder däremellan.
När de underbara stunderna kommer så glömmer jag bort de stressande stunderna. Då glömmer jag bort att jag känner mig trött. Då glömmer jag tid och rum och mitt mammahjärta blir alldeles varmt! Då förstår jag inte att jag kände mig trött för en stund sedan. För då är allt bara mysigt :)

Mitt emellan stress, mysiga stunder och vardag så är det hela tiden tvätt som ska tvättas, tvätt som ska hänga på tork och tvätt som ska vikas in. Och städandet, detta eviga städande ;) Och ändå är det aldrig skinande rent eller iordningplockat i långa stunder. Haha!

Emellanåt så går vi till öppna förskolan. Och en av de där underbara mysiga stunderna är sångstunderna där. Det tycker vi om! :)
Nu ska jag plocka iordning lite här hemma, göra mig iordning och så ska jag och Dennis hämta Melvin på dagis. Och sen ska vi gå till öppna förskolan och leka en stund.

Hoppas allt är bra med er! Kram


RSS 2.0