Mirakel <3

Nu ska jag berätta något som gör mig väldigt lycklig!

Ska ta det hela från "början". I oktober uteblev min mens, eller det visade sig senare att den bara var försenad i ungefär två veckor! Då hade vi inte planerat något sådant som en bebis, men eftersom mensen alltid brukar komma när den ska och nu då inte gjorde det så började vi lite smått tro att det kanske kunde vara så att jag var gravid. Dagarna gick och ingen mens, vi gjorde graviditetstest som visade negativt. Men ändå så trodde vi undermedvetet att det hade blivit något. Så vi började fantisera om namn och hur det skulle bli OM jag nu var gravid. Och det kändes bra för oss båda. Tills mensen kom som ett brev på posten två veckor försenad. Jag kände mig helt knäckt då. Melvin var på dagis och Markus var på jobbet och jag satt på sängen och tankarna bara började snurra runt i mitt huvud. Saknaden efter Vanessa och längtan efter en bebis som vi trodde fast att vi ändå kanske visste att det inte var i magen just då. Så jag satt där på sängen och grät. Tyckte att livet kändes hemskt. Så ringde Markus och han hörde hur ledsen jag var. Han sa "Men snälla hjärtat vi hade ju inte planerat en bebis." Sedan gick dagarna och från den dagen så hände det något mellan oss, något väldigt positivt. Vi började för första gången prata om att försöka igen att få ett barn. Ett syskon till Melvin och Vanessa. Vi pratade mycket om det och vi bestämde att börja försöka i december eller januari. Det tycker jag var ett bra beslut för oss båda att vänta i några månader, vi bestämde att prata om det lite varje dag för att vänja sig vid tanken och hinna känna efter. Allt kändes bra och rätt så kom december månad.

Dagarna kom och gick och december kom och väntan växte allt större. Så kom dagen då jag väntade mensen. Det var morgon och Markus hade åkt till affären för att handla lite frukost bl.a. Melvin lekte på sitt rum och jag gick och gjorde mitt graviditetstest. Jag hade köpt ett digitalt test där man får svar: antingen gravid eller inte gravid. Jag försökte intala mig själv att det inte skulle bli något, eftersom man kanske får räkna med att det kunde ta ett tag att bli gravid. Jag tittade bort och tittade sedan på testet och där stod det Gravid! Detta ordet kändes magiskt för mig. Jag blev alldeles rörd och så himla lycklig!

Jag tog sedan testet och packade in i ett litet paket som en present :)
När Markus kom hem sa jag till honom att sätta sig på stolen i köket. Så satte han sig på stolen och jag gav han presenten. Han reagerade precis som jag. Pirrig, rörd och lycklig.



Min dator har varit sjuk!

Som ni vet så började min dator att fungera så som jag skrev i förra inlägget. MEN bara efter några dagar slutade internet att fungera igen! Så jobbigt! Så jag har fått låna en annan dator av en kompis tills vi kunnat lämna in min dator igen. Jag var så sugen på att blogga från den andra datorn, men vet ni? Jag kunde inte logga in eftersom jag glömt mina inloggningsuppgifter. Så jag satt och funderade ut alla möjliga kombinationer, men inget gick. Jag har skapat en mail för bara denna bloggen, och sedan har jag alltid haft på automatisk inloggning, när mailadress och lösenord sparas men det fanns ju inte sparat på lånedatorn, så jag har inte kunnat blogga på flera flera veckor! Men nog om detta, nu är jag tillbaka och det har hänt en massa roliga saker :)

Är det förresten någon trogen läsare kvar trotts mina uppehåll från bloggen?

                                                                *Kram till er*

Internet fungerar igen.

Förra veckan så slutade mitt internet att fungera. Men så igår så fick jag tillbaka internet. Behöver ju inte säga hur tråkigt det är utan internet. Men nu fungerar datorn bra igen somsagt.

Igår började jag skolan igen efter julledigheten. Så nu har företagsekonomin startat på allvar och jag har massor me uppgifter o.s.v att göra. Lite stressigt, men skönt ändå att börja igen efter ledigheten.

Det har kommit mer snö här. Innan så har det varit isgata i några dagar. Det har varit lite svårt att ta sig fram men men.. Snart är det vår :) Jag längtar till våren lite nu. Ska bli skönt när man kan ta härliga promenader i vårsolen. Och det ska bli skönt när all is försvinner.


2011! :)

Välkommen år 2011, ett år som ska bli bra på alla möjliga sätt och vis, det har jag bestämt! Bort med gamla negativa tankar och energier. Och in med nya positiva känslor och tankar!

Jag har varit lite frånvarande på bloggen ett tag. Men det har hänt en del som jag inte riktigt kan dela med mig av här, än.. ;) Hursomhelst så ser jag fram emot detta nya spännande året!

Vi firade in det nya året med en lugn kväll bara vi i familjen. Markus lagade en god middag till oss. Kycklinggryta med ris. Sedan såg vi på film och på tv och jag hade köpt massa godis till oss som vi hällde upp i en skål. Melvin var vaken till 21:30 ungefär, sedan somnade han men vi lovade att väcka honom klockan tolv för han längtade så tills raketerna :) Vi bor ju så högt upp så vi såg ju alla raketer och fyrverkerier från vår balkong, riktigt fint var det! Men jag vet inte, jag blev så rörd på tolvslaget. Det är så känslomässigt på nyårsafton tycker jag. Hejdå till det gamla och in med det nya gör mig rörd heltenkelt.

Nu ska vi strax gå ut och ta en promenad, sedan ska vi åka till min älskades grav och tända ett ljus.
Saknar dig prinsessan!


Bild från google.se

RSS 2.0